lataa / download MYRSKY epub mobi fb2 pdf


Pastori Luke Bowers huomaa välittömästi Susan Champlainin poikkeavan Tidewaterin muista kesävieraista. Susan ottaa yhteyttä Lukeen kertoakseen, että hänen miehensä on uhannut hänen henkeään erään valokuvan vuoksi. Susanin vierailu painaa Luken mieltä siinä määrin, että hän päättää mainita asiasta ystävälleen rikosetsivä Amy Hunterille. Samana yönä Susan löydetään rannalta kuolleena. Poliisi löytää yhteyden varastetun Rembrandtin taideteoksen, muutaman selvittämättömän murhatapauksen ja alueella vaikuttavan järjestäytyneen rikollisuuden välillä. Amy Hunter uskoo, että murhien takana oleva henkilö on tarkoituksella luonut illuusioiden ja petosten vyyhden peittääkseen totuuden. Amy ja pastori alkavat selvittää juttua yhdessä. Ja sen myötä heistä uhkaa tulla murhaajan seuraava kohde…


KIRJOITTAJA: Lilliefors James
KUSTANTAJA: Harlequin
VUOSI: 2017
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789150906981
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 8.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 35
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Myrsky e-kirja ipad
Myrsky kirja android
Myrsky e-kirja kindle
lataa Myrsky e-kirja pdf ilmaiseksi
download Myrsky e-kirja epub ilmaiseksi
download Myrsky kirja mobi ilmaiseksi
lataa Myrsky in Suomi
lataa e-kirja Myrsky ilmainen
download e-kirja Myrsky Suomi ilmaiseksi
Myrsky kirja netissä
lataa Myrsky ebook mobi format
Myrsky kirja-arvostelu
ostaa halpaa Myrsky ibooks
ostaa e-kirja Myrsky alennuksella
lataa koka Myrsky ilmaiseksi
lataa Myrsky koneellesi lue selaimessa Myrsky ilmaiseksi
lukea kirjaa Myrsky verkossa
lue ilmainen online Myrsky
e-kirja Myrsky kuukausimaksu lataa äänikirja Myrsky
download audiobook Myrsky ilmaiseksi
mistä ladata Myrsky

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *