lataa / download HUONE epub mobi fb2 pdf


Riipaiseva kertomus viisivuotiaasta Jackista, joka asuu yhdessä, lukitussa huoneessa äitinsä kanssa. Pienen pojan äänellä kerrottu tarina vie mukanaan – vuoroin itkettää, vihastuttaa ja hymyilyttää. Tarina alkaa Jackin hauskasta viisivuotissyntymäpäivästä, ja vasta vähitellen lukijalle selviää totuus äidin ja pojan elämästä. Äiti on kidnapattu seitsemän vuotta sitten ja on siitä lähtien ollut väkivaltaisen miehen vankina pihavajassa, jossa on tarjolla vain rajallinen määrä ruokaa ja tarvikkeita. Äiti on kuitenkin onnistunut rakentamaan pojalleen täyteläisen elämän, josta ei puutu virikkeitä eikä rakkautta. Huone, jossa Jack ja Äiti asuvat, on reilut kolme metriä kanttiinsa ja siinä on kattoikkuna ja lukittu ovi. Jack katsoo mielellään televisiota ja tykkää piirroshahmoista, mutta tietää, että mikään ruudulla näkyvä ei ole todellista. Vain hän itse, Äiti ja Huoneessa olevat esineet ovat totta. Järkyttävästä aiheestaan huolimatta kirja onnistuu olemaan toiveikas, hauska ja elämänmyönteinen.


KIRJOITTAJA: Donoghue Emma
KUSTANTAJA: Tammi
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789513170622
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 24
Luettu:95
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Huone e-kirja ipad
Huone e-kirja android
Huone e-kirja kindle
lataa Huone kirja pdf ilmaiseksi
download Huone kirja epub ilmaiseksi
download Huone kirja mobi ilmaiseksi
lataa Huone in Suomi
lataa e-kirja Huone ilmainen
lataa e-kirja Huone Suomi ilmaiseksi
Huone kirja netissä
download Huone ebook pdf format
Huone kirja-arvostelu
ostaa halvalla Huone ibooks
ostaa kirja Huone alennuksella
lataa koka Huone ilmaiseksi
lataa Huone koneellesi lue selaimessa Huone ilmaiseksi
lukea kirjaa Huone verkossa
lue ilmainen online Huone
e-kirja Huone kuukausimaksu lataa äänikirja Huone
download äänikirja Huone ilmaiseksi
mistä ladata Huone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *