lataa / download KULLERVON TARINA epub mobi fb2 pdf


Tolkienin rakkaudentunnustus Suomelle ja Kalevalalle Hobittien ja Keski-Maan luojan oma versio Kalevalan traagisimman hahmon, Kullervon, tarinasta julkaistaan viimein. Tästä kertomuksesta sai alkunsa koko Tolkienin tarumaailma. Ensimmäisen maailmansodan alla, kun J. R. R. Tolkien oli parikymppinen opiskelija, hän löysi Suomen kansalliseepoksen ja päätti kirjoittaa mukaelman Kullervo-tarusta, joka oli tehnyt häneen väkevän vaikutuksen. Tolkienin Kullervo on vapaa, Lönnrotin kokoamaa alkuperäisrunoa johdonmukaisempi draama, joka yhdistelee proosaa ja lyriikkaa. Myöhemmin Tolkien kehitti tarinasta Silmarillion-teokseensa kuuluvan tarun Túrin Turambarista. Teokseen sisältyy myös Tolkienin essee Kalevalasta ja tutkija Verlyn Fliegerin analyysi Tolkienin suhteesta suomalaiseen mytologiaan. Oxfordissa kielitieteilijänä uransa tehnyt J. R. R. Tolkien (1982-1973) on modernin fantasiakirjallisuuden oppi-isä, jonka pääteos Taru Sormusten herrasta on kuulunut maailman luetuimpiin kirjoihin 1960-luvulta alkaen. Kullervon tarinan toimittaja, yhdysvaltalainen Verlyn Flieger (s. 1933), on julkaissut useita kirjallisuustieteellisiä tutkimuksia Tolkienista ja hänen tuotannostaan.


KIRJOITTAJA: Tolkien J R R
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510418451
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 24.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Kullervon tarina e-kirja ipad
Kullervon tarina kirja android
Kullervon tarina e-kirja kindle
download Kullervon tarina ebook pdf ilmaiseksi
lataa Kullervon tarina e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Kullervon tarina e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Kullervon tarina in Suomi
lataa e-kirja Kullervon tarina ilmainen
lataa e-kirja Kullervon tarina Suomi ilmaiseksi
Kullervon tarina kirja netissä
download Kullervon tarina ebook epub format
Kullervon tarina kirja-arvostelu
ostaa halvalla Kullervon tarina ibooks
ostaa kirja Kullervon tarina alennuksella
lataa koka Kullervon tarina ilmaiseksi
lataa Kullervon tarina koneellesi lue selaimessa Kullervon tarina ilmaiseksi
lukea kirjaa Kullervon tarina verkossa
lue ilmainen online Kullervon tarina
e-kirja Kullervon tarina kuukausimaksu lataa äänikirja Kullervon tarina
download audiobook Kullervon tarina ilmaiseksi
mistä ladata Kullervon tarina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *