lataa / download MATALAPAINETTA epub mobi fb2 pdf


Kumpi iskee ensin: myrsky vai murhaaja? Romanttinen jännitystarina, jossa salanimellä kirjoittavan kirjailijan ja sensaatiolehdistön piirileikki saa karmean käänteen. 12-vuotiaan Bellamyn sisar Susan murhataan ja pyörremyrsky tuhoaa todisteet. Aikuisena Bellamy kirjoittaa salanimen turvin sisarestaan romaanin, josta tulee suurmenestys. Kun sensaatiolehdistö sitten paljastaa Bellamyn henkilöllisyyden ja julkisuuteen vuotaa tieto, että kirja ei olekaan fiktiota, Bellamy on vaarassa. Joku haluaa että Susanin murha pysyy ratkaisemattomana. Onko tuo joku Susanin vanha poikaystävä Dent? Syyttömyyttään vakuuttava Dent haluaa selvittää totuuden ja tarvitsee Bellamyn apua. Vastahakoinen Bellamy saa huomata, että joskus on pakko seurata sydäntään. Teksasilainen Sandra Brown on kirjoittanut yli 70 romaania, joista 62 on yltänyt New York Timesin bestsellerlistalle. Hänen menestysreseptinsä sisältää kiihkeitä tunteita ja hengästyttäviä juonenkäänteitä.


KIRJOITTAJA: Brown Sandra
KUSTANTAJA: Tammi
VUOSI: 2015
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789513183882
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 12.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 27
Luettu:96
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Matalapainetta e-kirja ipad
Matalapainetta kirja android
Matalapainetta e-kirja kindle
lataa Matalapainetta e-kirja pdf ilmaiseksi
download Matalapainetta e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Matalapainetta e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Matalapainetta in Suomi
lataa e-kirja Matalapainetta ilmainen
download e-kirja Matalapainetta Suomi ilmaiseksi
Matalapainetta kirja netissä
download Matalapainetta kirja mobi format
Matalapainetta kirja-arvostelu
ostaa halpaa Matalapainetta ibooks
ostaa e-kirja Matalapainetta alennuksella
lataa koka Matalapainetta ilmaiseksi
lataa Matalapainetta koneellesi lue selaimessa Matalapainetta ilmaiseksi
lukea kirjaa Matalapainetta verkossa
lue ilmainen online Matalapainetta
e-kirja Matalapainetta kuukausimaksu lataa äänikirja Matalapainetta
download äänikirja Matalapainetta ilmaiseksi
mistä ladata Matalapainetta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *