lataa / download RAUTATIE epub mobi fb2 pdf


“Ja niin olivat Matti ja Liisa päättäneet lähteäkseen rautatiellä ajamaan.” Matin ja Liisan matka rautatielle hurmaa yhä. Se huokuu aitoutta, viisautta, huumoria ja tuoreutta aivan niin kuin ensimmäisen kerran ilmestyessään vuonna 1884. Tämän teoksen helmi on harvinaisuus: Rautatien ensipainoksen mukainen alkuperäisteksti. Kuvitus on Suomen taiteen kultakauden mestarin, Eero Järnefeltin. Tatu Kokon tulkitsema ja kirjoittama Rautatie nykysuomeksi helpottaa syventymistä upeaan kertomukseen, josta tuli yksi Suomen kirjallisuuden menestyneimmistä klassikoista. Kokko on myös perehtynyt Rautatien eri painosten teksteihin ja tutkinut muutoksia, joita ne ovat kokeneet vuosikymmenten aikana. Tämän kirjan sisältämät havainnot ovat mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen matka suomen kielen kehitykseen ja historiaan. Tervetuloa kurkistamaan kuinka jo sadankolmenkymmenen vuoden takaisessa Suomessa nautittiin edistyksen kiivakkaasta kyydistä.


KIRJOITTAJA: Aho Juhani
KUSTANTAJA: Icasos
VUOSI: 2011
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789526741758
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 28.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Rautatie e-kirja ipad
Rautatie e-kirja android
Rautatie e-kirja kindle
lataa Rautatie ebook pdf ilmaiseksi
lataa Rautatie kirja epub ilmaiseksi
download Rautatie kirja mobi ilmaiseksi
lataa Rautatie in Suomi
lataa e-kirja Rautatie ilmainen
download e-kirja Rautatie Suomi ilmaiseksi
Rautatie kirja netissä
download Rautatie ebook mobi format
Rautatie kirja-arvostelu
ostaa halvalla Rautatie ibooks
ostaa e-kirja Rautatie alennuksella
lataa koka Rautatie ilmaiseksi
lataa Rautatie koneellesi lue selaimessa Rautatie ilmaiseksi
lukea kirjaa Rautatie verkossa
lue ilmainen online Rautatie
e-kirja Rautatie kuukausimaksu lataa äänikirja Rautatie
lataa äänikirja Rautatie ilmaiseksi
mistä ladata Rautatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *