lataa / download RUKAJÄRVI epub mobi fb2 pdf


Kaksi vahvaa sotaromaania Rukajärven taisteluista. Kesä 1942 Rukajärvellä. Vänrikki Lauri Horppu palaa sissiryhmänsä kanssa uuvuttavalta vanginhakureissulta. Miesten vielä toipuessa raskaasta matkastaan venäläiset iskevät rajusti suomalaisten kimppuun. Tielle silvottu lotta saa miesten veret kiehumaan. Sota on sotaa, mutta tarpeetonta julmuutta ja brutaalia teurastusta ei voi hyväksyä. Rukajärven komentaja, kenraalimajuri ja Mannerheim-ristin ritari Erkki Raappana käskee nyt takaa-ajoon divisioonansa parhaat sissit. Alkaa armottoman sitkeä takaa-ajo. Elokuun pilvinen yö 1943. Kuukausia laiskoina siltavartijoina eläneet konekiväärikomppanian miehet ovat kieltäytyneet halkomottien tekemisestä, ja rangaistukseksi heidät on lähetetty Rukajärven pohjoispuolen korpeen vartiotehtäviin. 15 miestä joutuu yhteen monista Tsirkka-Kemijoen varrelle rakennetuista kenttävartioista. Miesten vihaama pieni metsäsaareke on nimeltään Joki. Eräänä elokuisena yönä vartiomies kuulee vaimean risahduksen. Neuvostoliittolaiset joukot vyöryvät satojen miesten voimin kohti kenttävartion puolustamaa metsäsaareketta. Esa Sirenin tarkka ja vakuuttava kerronta herättää historian henkilöt ja tapahtumat eloon. Teos sisältää yksissä kansissa romaanit Rukajärven korpisissit ja Kenttävartio Joki.


KIRJOITTAJA: Siren Esa
KUSTANTAJA: Gummerus
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789512405831
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 11.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:98
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Rukajärvi e-kirja ipad
Rukajärvi e-kirja android
Rukajärvi e-kirja kindle
lataa Rukajärvi e-kirja pdf ilmaiseksi
download Rukajärvi e-kirja epub ilmaiseksi
download Rukajärvi kirja mobi ilmaiseksi
lataa Rukajärvi in Suomi
lataa e-kirja Rukajärvi ilmainen
lataa e-kirja Rukajärvi Suomi ilmaiseksi
Rukajärvi kirja netissä
download Rukajärvi ebook pdf format
Rukajärvi kirja-arvostelu
ostaa halvalla Rukajärvi ibooks
ostaa e-kirja Rukajärvi alennuksella
lataa koka Rukajärvi ilmaiseksi
lataa Rukajärvi koneellesi lue selaimessa Rukajärvi ilmaiseksi
lukea kirjaa Rukajärvi verkossa
lue ilmainen online Rukajärvi
e-kirja Rukajärvi kuukausimaksu lataa äänikirja Rukajärvi
download audiobook Rukajärvi ilmaiseksi
mistä ladata Rukajärvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *