lataa / download KUOKKA JA KANNEL I epub mobi fb2 pdf


Kuokka ja kannel, kaksiosaisen evakkoeepoksen ensimmäinen osa, korvaa näihin päiviin hellityn myytin runon ja laulun ja kanteleen kotimaasta totuudella, joka on ankara ja hurja, vaan ei välttämättä sen runottomampi eikä vähemmän kaunis. Sotien jälkeen Neuvosto-Venäjältä Kanta-Suomeen sijoitetut livvinkieliset siirtokarjalaiset, aikansa maahanmuuttajat, kestivät paikoin hyvinkin nurjan vastaanoton ja ryssittelyn, mutta äityivät jörön suomalaisuuden rikastajiksi elämänilonsa ja raatajaluontonsa voimalla. Suuren evakkoeepoksen ensimmäisessä osassa Suomi on vasta itsenäistynyt. Kannas, Viipuri, puolet Laatokasta ja Raja-Karjala, harmaiden salokylien ja vinoristikirkkojen maa ovat vielä osa sitä. Valtion itäisimmässä kolkassa, puna-armeijan saartamassa, länteen pakenevan ihmisen jalan muotoisessa “Hyrsylän mutkassa” elävä Malanja, iloluontoisen sepän uskovainen vaimo, mielistyy äkisti nuoreen rajavartijaan. Siitä alkaa Kristuksen ja ihmisen, hyvän ja pahan taistelu tyypillisessä ortodoksisielussa. Samaan aikaan koko pitäjä aloittaa kirvein ja kuokin taistelun pääsystä kehityksessä muun maan rinnalle. Heikki Turunen on verenperimältään Karjalaisia itsekin. Kuokka ja kannel on osa Suomen tasavallan syntytarinaa, suuri kertomus Karjalan evakoista.


KIRJOITTAJA: Turunen Heikki
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510420041
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 24.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 37
Luettu:95
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Kuokka ja kannel I e-kirja ipad
Kuokka ja kannel I kirja android
Kuokka ja kannel I kirja kindle
download Kuokka ja kannel I kirja pdf ilmaiseksi
download Kuokka ja kannel I ebook epub ilmaiseksi
download Kuokka ja kannel I kirja mobi ilmaiseksi
lataa Kuokka ja kannel I in Suomi
lataa e-kirja Kuokka ja kannel I ilmainen
download e-kirja Kuokka ja kannel I Suomi ilmaiseksi
Kuokka ja kannel I kirja netissä
download Kuokka ja kannel I kirja pdf format
Kuokka ja kannel I kirja-arvostelu
ostaa halvalla Kuokka ja kannel I ibooks
ostaa kirja Kuokka ja kannel I alennuksella
lataa koka Kuokka ja kannel I ilmaiseksi
lataa Kuokka ja kannel I koneellesi lue selaimessa Kuokka ja kannel I ilmaiseksi
lukea kirjaa Kuokka ja kannel I verkossa
lue ilmainen online Kuokka ja kannel I
e-kirja Kuokka ja kannel I kuukausimaksu lataa äänikirja Kuokka ja kannel I
lataa audiobook Kuokka ja kannel I ilmaiseksi
mistä ladata Kuokka ja kannel I

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *