lataa / download HYÖKKÄYKSEN EDELLÄ epub mobi fb2 pdf


Jatkosodan alkaessa Suomi valmistautui valtaamaan takaisin talvisodassa menetetyn Karjalan Kannaksen. Hyökkäystä pohjustettiin lähettämällä kaukopartioita vihollisen selustaan tiedustelemaan ja häiritsemään sotilaallisia kohteita. Hyökkäyksen edellä kertoo yhden Kannakselle lähetetyn partion tarinan. Partioon värvättiin kahdeksan Kannaksella kasvanutta nuorta miestä: orpopoikia, kanta-aliupseereita ja rajaseudun venäjäntaitoisia hurjapäitä, jotka palasivat metsiä pitkin kotiseudulleen – tällä kertaa aseistettuina. Kolme viikkoa kestäneen partiomatkan aikana viholliselle tuotettiin suuria tappioita, mutta myös partiosta kaatui kolme miestä. Retken jälkeen Yleisradio teki hengissä selvinneistä radio-ohjelman, jonka tarkoituksena oli nostattaa kansan uskoa omaan hyökkäykseen – olihan partio käynyt tavoitteeksi asetetuilla alueilla. Hyökkäyksen edellä kuvaa suomalaisen erikoisjoukkosodankäynnin syntyhetkiä ja kaukopartioiden äärimmäisiä olosuhteita. Teos perustuu matkasta selvinneiden partiomiesten kertomuksiin, Yleisradion arkistomateriaaliin sekä tutkimukseen tämän erikoisen kaukopartion vaiheista. Kirjan mukana tulevalla cd:llä on alkuperäinen Yleisradion lähettämä partiomiesten haastattelu, joka vie suoraan jatkosodan aikaan.


KIRJOITTAJA: Porvali Mikko
KUSTANTAJA: Atena
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789517969468
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 25.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 34
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Hyökkäyksen edellä kirja ipad
Hyökkäyksen edellä kirja android
Hyökkäyksen edellä e-kirja kindle
lataa Hyökkäyksen edellä kirja pdf ilmaiseksi
lataa Hyökkäyksen edellä ebook epub ilmaiseksi
download Hyökkäyksen edellä kirja mobi ilmaiseksi
lataa Hyökkäyksen edellä in Suomi
lataa e-kirja Hyökkäyksen edellä ilmainen
download e-kirja Hyökkäyksen edellä Suomi ilmaiseksi
Hyökkäyksen edellä kirja netissä
download Hyökkäyksen edellä e-kirja epub format
Hyökkäyksen edellä kirja-arvostelu
ostaa halpaa Hyökkäyksen edellä ibooks
ostaa e-kirja Hyökkäyksen edellä alennuksella
lataa koka Hyökkäyksen edellä ilmaiseksi
lataa Hyökkäyksen edellä koneellesi lue selaimessa Hyökkäyksen edellä ilmaiseksi
lukea kirjaa Hyökkäyksen edellä verkossa
lue ilmainen online Hyökkäyksen edellä
e-kirja Hyökkäyksen edellä kuukausimaksu lataa äänikirja Hyökkäyksen edellä
download audiobook Hyökkäyksen edellä ilmaiseksi
mistä ladata Hyökkäyksen edellä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *