lataa / download TARINOITA MUINAISESTA POHJOLASTA epub mobi fb2 pdf


Tarinoita muinaisesta Pohjolasta on 1200-luvun Pohjolaan sijoittuva seikkailutarina. Sarjakuvan maailma on sekoitus historiaa, kansantarinoita sekä muinaissuomalaista mytologiaa. Eletään Suomen kolmannen ristiretken aikaa. Ruotsalaiset kristityt pyrkivät levittäytymään kohti itää hämäläisten avustuksella ja liittämään lisää kansaa sivistettäväksi ja verotettavaksi läntisen kulttuurin piiriin. Idässä heidän kohteenaan siintävät Karjalan arvokkaat kauppareitit ja -paikat. Karjalaiset heimot kamppailevat selviytymisestään lännen sekä suuren itäisen Novgorodin valtakunnan välissä. Hansakauppiaiden mukana saapuu Pohjolaan myös monenlaista ennenkuulumatonta tavaraa ja kulkijaa etelästä. Metsän kätköissä, yhdessä luonnon kanssa eläneille heimolaisille tämä on suuren murroksen aikaa ja eikä entiseen rauhalliseen eloon näy enää paluuta.Vanhat uskomukset taistelevat vielä kristinuskon kanssa olemassaolostaan ja pakanoita käännytetään uskoon miekalla. Pohjolassa vuosisatoja hallinneet uskomukset haltioista, metsänhengistä, maahisista, veden-, maan- ja metsänjumalista ovat lujaa iskostuneet ihmisten ajatusmaailmaan ja pakkosiirtyminen palvelemaan vain yhtä vierasta Jumalaa saa paikoittain aikaan raivokasta vastarintaa. Sarjakuva alkaa seuraten suuren heimosoturin tarinaa, joka on tehnyt verivalan palvella heimonsa tietäjää ja luonnonjumalia, sekä taistella saapuvaa kristinuskoa vastaan.


KIRJOITTAJA: Joela Henri
KUSTANTAJA: Ignis Fatuus
VUOSI: 2014
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789529343034
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 20.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 31
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja ipad
Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja android
Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja kindle
lataa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja pdf ilmaiseksi
download Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ebook epub ilmaiseksi
download Tarinoita muinaisesta Pohjolasta e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta in Suomi
lataa e-kirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ilmainen
lataa e-kirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta Suomi ilmaiseksi
Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja netissä
lataa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ebook mobi format
Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kirja-arvostelu
ostaa halpaa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ibooks
ostaa e-kirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta alennuksella
lataa koka Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ilmaiseksi
lataa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta koneellesi lue selaimessa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ilmaiseksi
lukea kirjaa Tarinoita muinaisesta Pohjolasta verkossa
lue ilmainen online Tarinoita muinaisesta Pohjolasta
e-kirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta kuukausimaksu lataa äänikirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta
download äänikirja Tarinoita muinaisesta Pohjolasta ilmaiseksi
mistä ladata Tarinoita muinaisesta Pohjolasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *