lataa / download NAAMIOT PUTOAVAT epub mobi fb2 pdf


Itäisellä taivaalla kelluu kelmeän laiha kuun sirppi. Enää vain vähän metsärajan yläpuolella. Se on katsellut kaiken yönäyttämöllään tapahtuneen ja on nyt poistumassa päivälevolleen. Takaluhdan tienvarteen pysähtyy nuuhkimaan yksinäinen kettu. Varmistuttuaan sitten turvallisesta etenemisestä livahtaa yli tien ja jatkaa matkaansa kotiluolaan. Se on taas kerran ateriansa hankkinut ja myös syönyt. Yksi riekon lumikieppi vähemmän suuressa maisemassa. Kevättalvisen aamuauringon ensimmäiset säteet alkavat tunnustellen valaista maisemaa. Kurkistavat tuvan ainoasta ehyestä ikkunasta sisälle ja katselevat nukkuvaa kodinturvajoukkoa. Tuiskutuuli katsoo riehuneensa kyllikseen ja asettuu makuulle metsän lattialle. Pakkanen jää liikkumattomaksi jähmettyneenä yksin hereille korpeen, jonka kinostuneille lumille kärpät ja oravat alkavat aamun tullen piirrellä uusia kuvioitaan. Yksinäinen mökki kyyhöttää kinosten keskellä metsässä kuin tuulen pieksämä tumma möhkäle, jonka katolta vankka savupatsas kohoaa tikkusuorana korkealle pakkastaivaalle. Jossakin kylällä haukkuu alkamassa olevan päivän ensimmäinen rakki


KIRJOITTAJA: Marjomaa Aimo
KUSTANTAJA: Pilot-Kustannus
VUOSI: 2006
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9524644746
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 26.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Naamiot putoavat e-kirja ipad
Naamiot putoavat kirja android
Naamiot putoavat kirja kindle
download Naamiot putoavat kirja pdf ilmaiseksi
download Naamiot putoavat ebook epub ilmaiseksi
lataa Naamiot putoavat kirja mobi ilmaiseksi
lataa Naamiot putoavat in Suomi
lataa e-kirja Naamiot putoavat ilmainen
download e-kirja Naamiot putoavat Suomi ilmaiseksi
Naamiot putoavat kirja netissä
lataa Naamiot putoavat kirja mobi format
Naamiot putoavat kirja-arvostelu
ostaa halpaa Naamiot putoavat ibooks
ostaa kirja Naamiot putoavat alennuksella
lataa koka Naamiot putoavat ilmaiseksi
lataa Naamiot putoavat koneellesi lue selaimessa Naamiot putoavat ilmaiseksi
lukea kirjaa Naamiot putoavat verkossa
lue ilmainen online Naamiot putoavat
e-kirja Naamiot putoavat kuukausimaksu lataa äänikirja Naamiot putoavat
lataa äänikirja Naamiot putoavat ilmaiseksi
mistä ladata Naamiot putoavat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *