lataa / download SAATANA SAAPUU MOSKOVAAN epub mobi fb2 pdf


Saatana saapuu Moskovaan on venäläisen kirjallisuuden sapekkaimpia satiireita. Mustan komiikan mestariteoksessa Pimeyden Ruhtinaan vierailu 1930-luvun Moskovassa rinnastuu vaikeuksiin joutuneen neuvostokirjailijan ja hänen rakastettunsa lyyriseen rakkaustarinaan sekä Pontius Pilatuksen ja Jeesuksen välienselvittelyyn kahdentuhannen vuoden takaisessa Jerusalemissa. Mihail Bulgakovin pääteos oli Neuvostoliitossa kielletty kirja miltei kolmekymmentä vuotta. Sen riehakas fantasia ja salakavala huumori ovat edelleen vertaansa vailla. Mihail Afnasjevitsh Bulgakov (1891-1940) syntyi Kiovassa, opiskeli lääkäriksi ja toimi kirjailijana, lehtimiehenä, näyttelijänä, ohjaajana ja dramaturgina. Hän hankki mainetta esikoisromaanillaan Valkokaarti (1924) ja varhaisilla näytelmillään, mutta joutui pian Stalinin paitsioon ja sensuurin kouriin. Saatana saapuu Moskovaan -romaanin kirjoittamisen Bulgakov aloitti 1928 ja viimeisteli sitä kuolemaansa saakka. Teos julkaistiin Neuvostoliitossa ensimmäisen kerran osin lyhenneltynä jatkokertomuksena 1966-67, mutta kokonaisuudessaan vasta 1973. Bulgakov teki useita anomuksia matkustaakseen ulkomaille, mutta kirjeisiin ei koskaan vastattu. Suomennoksen on tarkistanut Vappu Orlov


KIRJOITTAJA: Bulgakov Mihail
KUSTANTAJA: Taskukirja Loisto
VUOSI: 2007
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789524598187
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 31
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Saatana saapuu Moskovaan e-kirja ipad
Saatana saapuu Moskovaan kirja android
Saatana saapuu Moskovaan e-kirja kindle
download Saatana saapuu Moskovaan e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Saatana saapuu Moskovaan ebook epub ilmaiseksi
lataa Saatana saapuu Moskovaan e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Saatana saapuu Moskovaan in Suomi
lataa e-kirja Saatana saapuu Moskovaan ilmainen
lataa e-kirja Saatana saapuu Moskovaan Suomi ilmaiseksi
Saatana saapuu Moskovaan kirja netissä
lataa Saatana saapuu Moskovaan e-kirja pdf format
Saatana saapuu Moskovaan kirja-arvostelu
ostaa halpaa Saatana saapuu Moskovaan ibooks
ostaa e-kirja Saatana saapuu Moskovaan alennuksella
lataa koka Saatana saapuu Moskovaan ilmaiseksi
lataa Saatana saapuu Moskovaan koneellesi lue selaimessa Saatana saapuu Moskovaan ilmaiseksi
lukea kirjaa Saatana saapuu Moskovaan verkossa
lue ilmainen online Saatana saapuu Moskovaan
e-kirja Saatana saapuu Moskovaan kuukausimaksu lataa äänikirja Saatana saapuu Moskovaan
lataa audiobook Saatana saapuu Moskovaan ilmaiseksi
mistä ladata Saatana saapuu Moskovaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *