lataa / download TAHDOIN SINUT epub mobi fb2 pdf


“Sinua ajatellessani pesin hiukseni vahingossa puhdistusmaidolla. Portaat nousin kaksi kerrallaan.” Tahdoin sinut on täytettävä häävieraskirja, johon vieraat voivat boolia siemaillessaan kirjata ylös terveisensä päivän sankariparille. Tehtävien ja totuuksien lomaan punoutuu haaveita ja pieniä kuvitteellisia kertomuksia hänestä, joka nuo unelmat on täyttänyt. Hän herää yöllä paistamaan lettuja ja saa olon ihmeelliseksi marraskuisena aamunakin. Kirjassa kysytään totuus muun muassa siitä, mitä sukulaiset ja ystävät ajattelivat tavatessaan sulhasen tai morsiamen kumppanin ensimmäistä kertaa. Tehtäväkohtiin näppärin vieras piirtää vaikkapa yhdellä viivalla juhlien äänimaiseman. Sivuille voi myös kerätä hellittelysanat pahojen päivien varalle tai laatia takuuvarman lohdutusreseptin. Inka Nousiainen on helsinkiläistynyt kirjailija ja sanoittaja. Hän harrastaa vakavia asioita kuten keinumista. Kuvataiteilija Satu Ketola vastaa kuvituksesta ja katoille kiipeilystä.


KIRJOITTAJA: Ketola Satu
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2009
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510350652
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 29.95 0.00 €



LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!





























Tunnisteet:
Tahdoin sinut kirja ipad
Tahdoin sinut kirja android
Tahdoin sinut kirja kindle
lataa Tahdoin sinut ebook pdf ilmaiseksi
lataa Tahdoin sinut kirja epub ilmaiseksi
lataa Tahdoin sinut e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Tahdoin sinut in Suomi
lataa e-kirja Tahdoin sinut ilmainen
lataa e-kirja Tahdoin sinut Suomi ilmaiseksi
Tahdoin sinut kirja netissä
download Tahdoin sinut e-kirja epub format
Tahdoin sinut kirja-arvostelu
ostaa halvalla Tahdoin sinut ibooks
ostaa kirja Tahdoin sinut alennuksella
lataa koka Tahdoin sinut ilmaiseksi
lataa Tahdoin sinut koneellesi lue selaimessa Tahdoin sinut ilmaiseksi
lukea kirjaa Tahdoin sinut verkossa
lue ilmainen online Tahdoin sinut
e-kirja Tahdoin sinut kuukausimaksu lataa äänikirja Tahdoin sinut
lataa äänikirja Tahdoin sinut ilmaiseksi
mistä ladata Tahdoin sinut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *