lataa / download HYVÄ JOEL epub mobi fb2 pdf


Hyvä Joel on elämäkertaromaani suuresta suomalaisesta kirjailijasta Joel Lehtosesta, jonka syntymästä tulee marraskuussa 2006 kuluneeksi 125 vuotta. Markku Turusen romaanissa Joelia katsovat naiset. Papinleski Augusta Wallenius ottaa ojanpenkalta löydetyn lapsen kasvatikseen ja kouluttaa hänet. Sylvia Avellanista tulee Joelin rakastajatar. Lydia Thomasson ryhtyy sairaalloisen kirjailijan taloudenhoitajaksi ja päätyy hänen vaimokseen. Joel haluaisi hyväksyä sukujuurensa, äitinsäkin, mutta haaveet yhteiselämästä veljen perheen ja äidin kanssa eivät toteudu. Menestynyt kirjailija ei löydä tasapainoa elämäänsä sen enempää synnyinseudultaan Savosta, Helsingin kulttuuripiireistä kuin laajoilta ja lukuisilta ulkomaanmatkoiltaankaan. Lapsuutensa Savonlinnassa, Lehtosen maisemissa, kasvanut Turunen on perehtynyt klassikkokirjailijan elämään ja teoksiin. Hänen kiinnostuksensa aiheeseen lähtee hylätyn lapsen kokemuksesta, joka varjostaa Joelin elämää loppuun asti. Hyvä Joel onkin paitsi kertomus kirjailija Joel Lehtosen elämästä myös romaani ihmisestä, jolle lapsuudenkokemukset ovat kipeät. “Minkä te teette yhdelle näistä pienimmistä, sen te teette minulle.” Markku Turunen on syntynyt Suonenjoella ja asunut Savonlinnassa ja Joensuussa. Nykyisin hän on asettunut Tampereelle vapaaksi kirjailijaksi. Hän on julkaissut aikaisemmin yksitoista kirjaa, joista yksi on novellikokoelma, yksi nuortenkirja ja muut romaaneja. Lisäksi hän on kirjoittanut kuunnelmia, näytelmiä ja tv-käsikirjoituksia.


KIRJOITTAJA: Turunen Markku
KUSTANTAJA: Gummerus
VUOSI: 2006
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9512071975
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 32.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 35
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Hyvä Joel e-kirja ipad
Hyvä Joel kirja android
Hyvä Joel kirja kindle
lataa Hyvä Joel ebook pdf ilmaiseksi
lataa Hyvä Joel kirja epub ilmaiseksi
lataa Hyvä Joel kirja mobi ilmaiseksi
lataa Hyvä Joel in Suomi
lataa e-kirja Hyvä Joel ilmainen
lataa e-kirja Hyvä Joel Suomi ilmaiseksi
Hyvä Joel kirja netissä
lataa Hyvä Joel ebook epub format
Hyvä Joel kirja-arvostelu
ostaa halpaa Hyvä Joel ibooks
ostaa e-kirja Hyvä Joel alennuksella
lataa koka Hyvä Joel ilmaiseksi
lataa Hyvä Joel koneellesi lue selaimessa Hyvä Joel ilmaiseksi
lukea kirjaa Hyvä Joel verkossa
lue ilmainen online Hyvä Joel
e-kirja Hyvä Joel kuukausimaksu lataa äänikirja Hyvä Joel
lataa audiobook Hyvä Joel ilmaiseksi
mistä ladata Hyvä Joel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *