lataa / download WAYWARD PINES epub mobi fb2 pdf


Wayward Pinesin toinen osa! Wayward Pinesissa seriffi on ainoa joka tuntee kaupungin salaisuuden. Kun Ethan Burke tuli kaupunkiin, seriffi oli hänen pahin vihollisensa. Nyt Ethan on itse seriffi. Wayward Pinesissa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Kukaan ei tiedä sitä paremmin kuin Ethan Burke, entinen FBI-agentti, joka joutui Pinesiin sattumalta – tai niin hän luuli. Nyt Ethan on kaupungin seriffi, ja hänen elämänsä voisi olla täydellistä, mutta salaisuus painaa häntä. Kaupunkia ympäröivät vaarat ovat kauheampia kuin kukaan osaisi kuvitella, mutta onko Wayward Pinesin vääristyneessä todellisuudessa eläminen sen parempaa? Ilmapiiri kiristyy hetki hetkeltä, ja pian Ethanin on valittava kenen puolella seisoo. Kolmas osa Wayward Pines – Viimeinen kaupunki julkaistaan tammikuussa 2016. Blake Crouch on amerikkalainen trilleristi, jonka kirjat ovat myyneet yli miljoona kappaletta. Crouch tunnetaan lajityypin rajoja venyttävästä jännityksestä ja huiman koukuttavista juonista. Wayward Pines -trilogiasta on tehty tv-sarja, ja hänen muista kirjoistaan on tulossa lisää sarjoja ja elokuvia. Crouch asuu Coloradossa, ja hän on innokas alppihiihtäjä.


KIRJOITTAJA: Crouch Blake
KUSTANTAJA: Tammi
VUOSI: 2015
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789513186128
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 41
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Wayward Pines e-kirja ipad
Wayward Pines kirja android
Wayward Pines e-kirja kindle
download Wayward Pines ebook pdf ilmaiseksi
download Wayward Pines kirja epub ilmaiseksi
lataa Wayward Pines ebook mobi ilmaiseksi
lataa Wayward Pines in Suomi
lataa e-kirja Wayward Pines ilmainen
lataa e-kirja Wayward Pines Suomi ilmaiseksi
Wayward Pines kirja netissä
download Wayward Pines e-kirja fb2 format
Wayward Pines kirja-arvostelu
ostaa halvalla Wayward Pines ibooks
ostaa e-kirja Wayward Pines alennuksella
lataa koka Wayward Pines ilmaiseksi
lataa Wayward Pines koneellesi lue selaimessa Wayward Pines ilmaiseksi
lukea kirjaa Wayward Pines verkossa
lue ilmainen online Wayward Pines
e-kirja Wayward Pines kuukausimaksu lataa äänikirja Wayward Pines
lataa äänikirja Wayward Pines ilmaiseksi
mistä ladata Wayward Pines

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *