lataa / download ONNI SUOSII ROHKEAA epub mobi fb2 pdf


Kuinka käy Aholan perheelle 70-luvun kulttuurivallankumouksessa? Rakennusurakoitsija Toivo J. Ahola on kahdessakymmenessä vuodessa ponnistanut kansakoulupohjalta rahamaailman huipulle. Säätykierron pyörteissä Ahola vaihtaa sujuvasti arvonimiä, kunniamerkkejä ja rakennusoikeutta rahaa vastaan. Tuhannet miehet ja naiset tekevät Aholalle ammattityötä Suomessa ja ulkomailla. Firma kasvaa ja urakat suurenevat. Kansakunta vaurastuu ja kaikkivoipa Kekkonen hallitsee Moskovasta lainatulla vallalla sekä politiikkaa että taloutta. Edesmenneen kauppaneuvos Kotkavuoren mielestä raha ei välttämättä tuo onnea, mutta “sillä saa pöydän läheltä orkesteria ja naisia, jotka eivät puhu ilman lupaa”. Ahola oppii, ettei appiukon aforismi enää kaikilta osin pidä paikkaansa. Nuoriso tekee omaa vallankumoustaan myös Aholan perheessä. Kotiryssäkin tuntuu kaverilta oman lapsen rinnalla. Lehtisen romaanitrilogian tarkkanäköinen ja myrskyisä toinen osa elää voimakkaasti 70-luvun arkea ja juhlaa se kertoo sekä vaurastuvan keskiluokan että suomalaisen yhteiskunnan kasvutarinan.


KIRJOITTAJA: Lehtinen Lasse
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2011
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510381502
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 8.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 41
Luettu:94
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Onni suosii rohkeaa e-kirja ipad
Onni suosii rohkeaa kirja android
Onni suosii rohkeaa e-kirja kindle
lataa Onni suosii rohkeaa e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Onni suosii rohkeaa kirja epub ilmaiseksi
download Onni suosii rohkeaa kirja mobi ilmaiseksi
lataa Onni suosii rohkeaa in Suomi
lataa e-kirja Onni suosii rohkeaa ilmainen
download e-kirja Onni suosii rohkeaa Suomi ilmaiseksi
Onni suosii rohkeaa kirja netissä
lataa Onni suosii rohkeaa ebook epub format
Onni suosii rohkeaa kirja-arvostelu
ostaa halvalla Onni suosii rohkeaa ibooks
ostaa e-kirja Onni suosii rohkeaa alennuksella
lataa koka Onni suosii rohkeaa ilmaiseksi
lataa Onni suosii rohkeaa koneellesi lue selaimessa Onni suosii rohkeaa ilmaiseksi
lukea kirjaa Onni suosii rohkeaa verkossa
lue ilmainen online Onni suosii rohkeaa
e-kirja Onni suosii rohkeaa kuukausimaksu lataa äänikirja Onni suosii rohkeaa
lataa audiobook Onni suosii rohkeaa ilmaiseksi
mistä ladata Onni suosii rohkeaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *