lataa / download LUONNONKIERTO epub mobi fb2 pdf


Koko lähes kuusikymmentä vuotta kestäneen kirjailijanuransa ajan Veikko Huovinen julkaisi juttuja ammatti- ja aikakauslehdissä. Nuorena metsäylioppilaana hänen julkaisuväyliään olivat esimerkiksi Metsälehti tai Metsäylioppilas-lehti, sitten vaikkapa Kaltio, Kansan Kuvalehti, Apu tai Suomen Kuvalehti. Lehtikirjoittajan uransa hän aloitti kotiseudun luonto- ja savottatunnelmien haanpääläisenä kuvaajana, mutta siirtyi vähitellen paitsi ajankohtaisten ilmiöiden kommentaattoriksi myös täysin omalakiseksi humoristiksi, jonka lyhyet erikoiset sävähdyttivät groteskilla ja häikäilemättömällä otteellaan. Monet lehtijutuistaan Huovinen julkaisi teoksissaan, mutta paljon jäi myös kirjojen ulkopuolelle. Luonnonkierto on valikoima Veikko Huovisen lehtitekstejä sekä julkaisemattomia käsikirjoituksia. 50-luvun alun kirjailija kulkee tarkoin korvin ja aistein kainuulaisessa maisemassa, ja retkiensä satoa hän korjaa pitkään tuotannossaan. Vanha, jopa vuosisadan taakse kurkottava maailma on vielä lähellä, ja sitä kohtaan kirjailija tuntee vahvaa vetoa. Mutta vähitellen hän alkaa tarttua oman aikansa aiheisiin: uutisiin, politiikkaan, urheiluun. Huovisen kielellinen iloittelu, kirjallisuuden eri lajeilla leikittely, korkean ja matalan häikäilemätön sekoittaminen tuovat aivan uuden äänen suomalaiseen kirjallisuuteen. Luonnonkierron kirjoitukset ovat Huovisen lukijalle innostava löytö. Kirjailija on rennoimmillaan, hän kokeilee, leikittelee, pakinoi, testaa huumorin rajoja. Mikään inhimillinen eikä varsinkaan eläimellinen ole Luonnonkierrolle vierasta.


KIRJOITTAJA: Huovinen Veikko
KUSTANTAJA: Siltala
VUOSI: 2014
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789522342072
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 37
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Luonnonkierto e-kirja ipad
Luonnonkierto e-kirja android
Luonnonkierto kirja kindle
download Luonnonkierto ebook pdf ilmaiseksi
download Luonnonkierto e-kirja epub ilmaiseksi
download Luonnonkierto e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Luonnonkierto in Suomi
lataa e-kirja Luonnonkierto ilmainen
lataa e-kirja Luonnonkierto Suomi ilmaiseksi
Luonnonkierto kirja netissä
download Luonnonkierto kirja fb2 format
Luonnonkierto kirja-arvostelu
ostaa halpaa Luonnonkierto ibooks
ostaa kirja Luonnonkierto alennuksella
lataa koka Luonnonkierto ilmaiseksi
lataa Luonnonkierto koneellesi lue selaimessa Luonnonkierto ilmaiseksi
lukea kirjaa Luonnonkierto verkossa
lue ilmainen online Luonnonkierto
e-kirja Luonnonkierto kuukausimaksu lataa äänikirja Luonnonkierto
download audiobook Luonnonkierto ilmaiseksi
mistä ladata Luonnonkierto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *