lataa / download VASTUSTAMATON RAKKAUS epub mobi fb2 pdf


Iloinen, iloinen yllätys Yksi tanssi, yksi suudelma, ja… Morsiusneidon asussaan Paige tuntee itsensä kauniiksi ensimmäistä kertaa vuosiin. Sen antamalla rohkeudella hän lähtee tanssiin hurmaavasti vaarallisen italialaiskirurgi Valentino Lombardin kanssa. Vasta auringon noustessa hän hiipii varkain takaisin elämäänsä kuuron tyttären yksinhuoltajaäitinä. Ja sitten yllätykset todella alkavat! Kyllä, johtaja Toimistolla kaikki luulevat, että Harriet on pomon morsian! Ja Harriet ponnistelee parhaansa mukaan muistaakseen, että kaikki onkin vain silmänlumetta… Mutta kuinka kauan heidän leikkinsä voi jatkua? Siihen asti kunnes he seisovat alttarilla?! Ainesta sankariksi Mitä miehen on tarkoitus tehdä saadessaan kuulla olleensa isä jo yhdeksän vuotta?! Neurokirurgi Rick Wilsonista Sarah Prescott on nainen kuin jumalatar hulmuavassa sinisessä mekossaan – kunnes Sarah rysäyttää hänen niskaansa varsinaisen pommin. Josh on Rickin poika ja tarvitsee Rickiltä luuydinsiirteen saadakseen tilaisuuden elää… Vain Sarah voi opastaa playboykirurgia kivisellä tiellä kohti isyyttä. YHDEN JOHTAJAN NAINEN Salainen ihailija pommittaa Tazzya lahjoilla. Tazzy haluaisi enemmän kuin mielellään pomonsa Rossin huomaavan hänen olevan muutakin kuin vain sihteeri – ennen kaikkea sen että hän on nainen. Mutta ajattele jos Ross luulee, että hän on rakastunut johonkuhun toiseen!


KIRJOITTAJA: Andrews Amu
KUSTANTAJA: Harlequin
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789150907490
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 11.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 37
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Vastustamaton rakkaus e-kirja ipad
Vastustamaton rakkaus e-kirja android
Vastustamaton rakkaus e-kirja kindle
lataa Vastustamaton rakkaus e-kirja pdf ilmaiseksi
download Vastustamaton rakkaus ebook epub ilmaiseksi
lataa Vastustamaton rakkaus ebook mobi ilmaiseksi
lataa Vastustamaton rakkaus in Suomi
lataa e-kirja Vastustamaton rakkaus ilmainen
download e-kirja Vastustamaton rakkaus Suomi ilmaiseksi
Vastustamaton rakkaus kirja netissä
download Vastustamaton rakkaus kirja fb2 format
Vastustamaton rakkaus kirja-arvostelu
ostaa halvalla Vastustamaton rakkaus ibooks
ostaa kirja Vastustamaton rakkaus alennuksella
lataa koka Vastustamaton rakkaus ilmaiseksi
lataa Vastustamaton rakkaus koneellesi lue selaimessa Vastustamaton rakkaus ilmaiseksi
lukea kirjaa Vastustamaton rakkaus verkossa
lue ilmainen online Vastustamaton rakkaus
e-kirja Vastustamaton rakkaus kuukausimaksu lataa äänikirja Vastustamaton rakkaus
lataa äänikirja Vastustamaton rakkaus ilmaiseksi
mistä ladata Vastustamaton rakkaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *