lataa / download JÄÄRÄPÄÄ epub mobi fb2 pdf


Romanttinen tragikomedia Syrjä-Suomen kurimuksesta. Muonion kylä sijaitsee tyhjyyden laidalla. Kartassa niillä main lukee Lappi. Sinne on rynnännyt naimisiin helsinkiläisjuristi Katja Karhuvuoma. Hän on ottanut paitsi miehensä sukunimen myös mahdottoman pestin Muonion kunnanjohtajana. Katjan on maaniteltava naapuripitäjä Enontekiö liitokseen uuden kotikylänsä kanssa. Jos hän epäonnistuu, molemmat kunnat kuolevat. Katjan tehtävä saa veren kiehumaan käsivarressa, ja pian Enontekiön poromafia nouseekin herrojen kätyriä vastaan. Kun kaamos laskeutuu, Katja näkee, kuinka arktinen yö tiivistyy nyrkiksi liiankin lähellä. Katjan appiukko Piera kiristelee kouriaan Black Sabbathin varhaistuotannon voimalla. Hän puolustaa saamelaista elämäntapaa ja vastustaa kaikkea muuta. Myös Katjan avioliitto on kimurantti. Hänen miehensä Asla etsii apua Hollywoodin romanttisista komedioista, mutta kykenee itse kommunikoimaan vain urahtelemalla. Liisá Karhuvuoma on Aslan äiti, Pieran vaimo ja Katjan anoppi. Hän on myös seudun viimeinen poliisi ja Wife Beater Revenge Club -sisarkunnan jäsen. Kun virkavalta on pohjoisesta lakkautettu, ainoaksi keinoksi jää Lapin laki.


KIRJOITTAJA: Heikkinen Mikko-Pekka
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2014
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510405932
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 9.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 34
Luettu:95
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Jääräpää e-kirja ipad
Jääräpää e-kirja android
Jääräpää kirja kindle
lataa Jääräpää kirja pdf ilmaiseksi
lataa Jääräpää kirja epub ilmaiseksi
download Jääräpää kirja mobi ilmaiseksi
lataa Jääräpää in Suomi
lataa e-kirja Jääräpää ilmainen
lataa e-kirja Jääräpää Suomi ilmaiseksi
Jääräpää kirja netissä
lataa Jääräpää e-kirja mobi format
Jääräpää kirja-arvostelu
ostaa halvalla Jääräpää ibooks
ostaa kirja Jääräpää alennuksella
lataa koka Jääräpää ilmaiseksi
lataa Jääräpää koneellesi lue selaimessa Jääräpää ilmaiseksi
lukea kirjaa Jääräpää verkossa
lue ilmainen online Jääräpää
e-kirja Jääräpää kuukausimaksu lataa äänikirja Jääräpää
lataa äänikirja Jääräpää ilmaiseksi
mistä ladata Jääräpää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *