lataa / download KAUKAMOINEN epub mobi fb2 pdf


Ota vastaan kutsu kauas Pohjolaan. Aikaan ja paikkaan, joka elää vain kaukaisissa kuvitelmissamme hämärästä menneisyydestä. Metsiin, joiden pintaa yksikään aura ei ole koskaan puhkaissut. Nämä tarinat kulkevat tuon kaukaisen maan tuulissa ja puissa, ikiaikaisen metsän viileissä kuiskauksissa. Vierra on itsepäinen tyttö kainujen heimosta. Kun hän serkkunsa kanssa lähtee pyhälle matkalleen kohti aikuisuutta, lähtevät samalla liikkeelle myös hänen elämänsä suunnan määräävät voimat. Pystyykö Vierra rikkomaan kiveen maalatun polkunsa, jonka on määrä johtaa hänet kohti myrskyjen ja vaikeuksien täyttämää elämää? Voiko hän löytää paikkansa heimonsa joukosta, vai onko hänen täytettävä kohtalonsa Kaukamoisena? Kaukamoinen aloittaa fantasiatarinoiden sarjan, joka imee voimansa Suomen synkästä, mutta kauniista luonnosta. Sen juuret ovat samalla kertaa sekä mytologiassa että muinaisessa, kirjoittamattomassa historiassamme. Tarinoiden perustukset on laskettu muinaisen maailman ihmeille ja nopeatempoista kerrontaa siivittää kalevalamittainen runous, esi-isiemme runollisen kerronnan kieli.


KIRJOITTAJA: Hannila Petteri
KUSTANTAJA: Petteri Hannila
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9781482726145
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 21.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 24
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Kaukamoinen kirja ipad
Kaukamoinen e-kirja android
Kaukamoinen e-kirja kindle
download Kaukamoinen ebook pdf ilmaiseksi
lataa Kaukamoinen kirja epub ilmaiseksi
lataa Kaukamoinen kirja mobi ilmaiseksi
lataa Kaukamoinen in Suomi
lataa e-kirja Kaukamoinen ilmainen
download e-kirja Kaukamoinen Suomi ilmaiseksi
Kaukamoinen kirja netissä
lataa Kaukamoinen ebook mobi format
Kaukamoinen kirja-arvostelu
ostaa halvalla Kaukamoinen ibooks
ostaa kirja Kaukamoinen alennuksella
lataa koka Kaukamoinen ilmaiseksi
lataa Kaukamoinen koneellesi lue selaimessa Kaukamoinen ilmaiseksi
lukea kirjaa Kaukamoinen verkossa
lue ilmainen online Kaukamoinen
e-kirja Kaukamoinen kuukausimaksu lataa äänikirja Kaukamoinen
download äänikirja Kaukamoinen ilmaiseksi
mistä ladata Kaukamoinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *