lataa / download MITEN SELVITÄ ELÄKEPÄIVISTÄ HENGISSÄ epub mobi fb2 pdf


Sitten kun olen eläkkeellä, niin mitä? Työelämän asiantuntija tarttuu härkää sarvista: Mitä tapahtuu työelämän jälkeen? Eläkkeellä ihmisen on löydettävä itsensä uudelleen. Eläkkeelle jäämistä puntaroi tälläkin hetkellä moni suomalainen. Vielä useampi on jo eläkkeellä. Joistakin se tuntuu helpottavalta, toisia ajatus ahdistaa. Moni pohtii, mitä tarjottavaa uudella elämänvaiheella on juuri minulle. Työelämään erikostuneen psykologi Pekka Järvisen oma ura on myös loppusuoralla. Hän kutsuu lukijan kanssaan pohtimaan, miten mieli sopeutuu työvelvoitteista luopumiseen – ja vanhenemiseen ylipäätään. Miltä tuntuu kohdata työelämän ja vanhuuden väliin jäävä kolmas ikä ja löytää uusi tasapaino itsensä kanssa. Miten selvitä eläkepäivistä hengissä on kuin vanhojen ystävien nuotiohetki, jossa kevyet ja syvälliset asiat, huumori ja pohdiskelu vuorottelevat. Se on puhetta ihmiseltä ihmiselle. “Kun työ ja perhe eivät enää ole se, jonka ympärillä kaikki pyörii, pitää eläköityvän itse määritellä elämän sisältö ja tarkoitus täysin uusiksi. Olen yrittänyt kuvitella, miltä tuntuu, kun työt jätettyäni ei ole tulossa lomaa tai edes lomamatkaa, jota odottaa – vapautta työstä riittää maailman tappiin asti: kaikki päivät ovat vapaapäiviä. Kalenteri on täysin tyhjä ehkä lääkärissäkäyntejä lukuun ottamatta. Ei ole sähköpostitulvaa eikä asiakkaiden yhteydenottoja. Kukaan ei erityisemmin kaipaa minua tai edes tiedä, missä kulloinkin kuljen. On vain tyhjä pesä, minä ja vaimo kahdestaan.”


KIRJOITTAJA: Järvinen Pekka
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2017
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510423578
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 29.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 27
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Miten selvitä eläkepäivistä hengissä e-kirja ipad
Miten selvitä eläkepäivistä hengissä e-kirja android
Miten selvitä eläkepäivistä hengissä e-kirja kindle
download Miten selvitä eläkepäivistä hengissä kirja pdf ilmaiseksi
download Miten selvitä eläkepäivistä hengissä e-kirja epub ilmaiseksi
download Miten selvitä eläkepäivistä hengissä e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä in Suomi
lataa e-kirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ilmainen
lataa e-kirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä Suomi ilmaiseksi
Miten selvitä eläkepäivistä hengissä kirja netissä
lataa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ebook epub format
Miten selvitä eläkepäivistä hengissä kirja-arvostelu
ostaa halpaa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ibooks
ostaa kirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä alennuksella
lataa koka Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ilmaiseksi
lataa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä koneellesi lue selaimessa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ilmaiseksi
lukea kirjaa Miten selvitä eläkepäivistä hengissä verkossa
lue ilmainen online Miten selvitä eläkepäivistä hengissä
e-kirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä kuukausimaksu lataa äänikirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä
lataa äänikirja Miten selvitä eläkepäivistä hengissä ilmaiseksi
mistä ladata Miten selvitä eläkepäivistä hengissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *