lataa / download LAPSUUS epub mobi fb2 pdf


Kuvaus pojan kasvuvuosista 30-luvun Helsingissä, mieleenpainuvista persoonista, lapsuudesta joka päättyi sotaan. Davi elää turvallisessa kotipiirissä, jonka valot, tuoksut ja äänet syöpyvät hänen muistiinsa. Isä lukee lehteään, äiti kirjaansa iltalampun lämpimässä valossa. Mutta kaduilla kulkee ihmisiä, joiden hahmot tuntuvat pelottavilta, kotiin tulee vieraita jotka puhuvat oudoista asioista. Ulkomaailma tunkeutuu pojan tajuntaan, koulu, kaverit joiden kotona on erilaista. Kirkkaana talvi-iltana portaissa tulee vastaan tyttö, jonka harmaiden silmien katse jää Davin uniin. Luistinretket ja elokuvissakäynnit päättyvät pettymykseen: tyttö on kuitenkin vieras, mitään yhteistä ei ole. Aikuisten puheissa ja lehtien uutisissa leijunut musta uhka purkautuu hälytyssireenien ulvonnaksi syksyllä 1939. Siihen päättyy kolmetoistavuotiaan Davin lapsuus.


KIRJOITTAJA: Carpelan Bo
KUSTANTAJA: Otava
VUOSI: 2011
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789511239048
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 8.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:88
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Lapsuus e-kirja ipad
Lapsuus kirja android
Lapsuus kirja kindle
download Lapsuus ebook pdf ilmaiseksi
lataa Lapsuus ebook epub ilmaiseksi
lataa Lapsuus kirja mobi ilmaiseksi
lataa Lapsuus in Suomi
lataa e-kirja Lapsuus ilmainen
lataa e-kirja Lapsuus Suomi ilmaiseksi
Lapsuus kirja netissä
lataa Lapsuus e-kirja pdf format
Lapsuus kirja-arvostelu
ostaa halpaa Lapsuus ibooks
ostaa e-kirja Lapsuus alennuksella
lataa koka Lapsuus ilmaiseksi
lataa Lapsuus koneellesi lue selaimessa Lapsuus ilmaiseksi
lukea kirjaa Lapsuus verkossa
lue ilmainen online Lapsuus
e-kirja Lapsuus kuukausimaksu lataa äänikirja Lapsuus
download audiobook Lapsuus ilmaiseksi
mistä ladata Lapsuus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *