lataa / download NOUSUVESI epub mobi fb2 pdf


Olivia Rönning, Poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jääneestä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan naisen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsirannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisy ys jäi tunnista matta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkinta lakkautettiin. Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllättävää… Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista kertova n jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännit yskirja llisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus.


KIRJOITTAJA: Börjlind Cilla
KUSTANTAJA: Kustantamo S&S
VUOSI: 2015
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789515235985
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 16.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 23
Luettu:96
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Nousuvesi kirja ipad
Nousuvesi e-kirja android
Nousuvesi e-kirja kindle
download Nousuvesi ebook pdf ilmaiseksi
lataa Nousuvesi kirja epub ilmaiseksi
download Nousuvesi ebook mobi ilmaiseksi
lataa Nousuvesi in Suomi
lataa e-kirja Nousuvesi ilmainen
lataa e-kirja Nousuvesi Suomi ilmaiseksi
Nousuvesi kirja netissä
download Nousuvesi kirja mobi format
Nousuvesi kirja-arvostelu
ostaa halpaa Nousuvesi ibooks
ostaa kirja Nousuvesi alennuksella
lataa koka Nousuvesi ilmaiseksi
lataa Nousuvesi koneellesi lue selaimessa Nousuvesi ilmaiseksi
lukea kirjaa Nousuvesi verkossa
lue ilmainen online Nousuvesi
e-kirja Nousuvesi kuukausimaksu lataa äänikirja Nousuvesi
lataa audiobook Nousuvesi ilmaiseksi
mistä ladata Nousuvesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *