lataa / download TARJA HALONEN epub mobi fb2 pdf


Politiikan korkein lasikatto särkyi vuosituhannen vaihtumisen kunniaksi tammikuussa 2000. Asennemurros tapahtui, kun paljasjalkainen helsinkiläinen ja modernin yhteiskunnan näköinen Tarja Halonen valittiin Suomen 11. presidentiksi. Tämä kirja kertoo niin Tarja Halosen elämästä ja hänelle tärkeistä ihmisistä kuin hänen politiikastaankin, vaikeimmista ratkaisuista ja niiden taustoista. Moni ajatteli, että yksi kausi riittää. Niin ajatteli Tarja Halonen itsekin, mutta päätyi tavoittelemaan toista kautta ja jännittävien vaiheiden jälkeen voitti vaalit 2006. Vastassa oli nykyinen presidentti Sauli Niinistö. Suomen linjasta käytiin kulisseissa raju kamppailu oli Natoon menijöitä ja USA-suhteilla kampittajia. Kiistaa käytiin myös Suomen osallistumisesta sotilaallisiin operaatioihin. Vähättely ei ollut politiikan keinoista viattomin. Tarja Halonen rakensi 12 vuodessa myös luottamukselliset ja hyvät suhteet kaikkiin lähinaapureihimme Ruotsiin, Venäjään ja Viroon. Miten se kävi ja mitä vaikeuksia siinä oli? Kaiken aikaa Tarja Halonen jatkoi taisteluaan myös toisella, hänelle rakkaalla rintamalla naisten ja tyttöjen ihmisoikeuksien puolesta kaikkialla maailmassa. Hän on verkostoitunut tiedettyä tehokkaammin YK:n sisällä. Hänen maailmankontaktinsa ovat laajat. Kirja perustuu arkistoihin, ennen julkaisemattomiin asiakirjoihin sekä presidentti Tarja Halosen ja toimittaja Hannu Lehtilän keskusteluihin keväällä ja kesällä 2012.


KIRJOITTAJA: Lehtilä Hannu
KUSTANTAJA: Tammi
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789513173869
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 9.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 35
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Tarja Halonen kirja ipad
Tarja Halonen kirja android
Tarja Halonen kirja kindle
lataa Tarja Halonen e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Tarja Halonen e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Tarja Halonen ebook mobi ilmaiseksi
lataa Tarja Halonen in Suomi
lataa e-kirja Tarja Halonen ilmainen
download e-kirja Tarja Halonen Suomi ilmaiseksi
Tarja Halonen kirja netissä
lataa Tarja Halonen kirja pdf format
Tarja Halonen kirja-arvostelu
ostaa halvalla Tarja Halonen ibooks
ostaa e-kirja Tarja Halonen alennuksella
lataa koka Tarja Halonen ilmaiseksi
lataa Tarja Halonen koneellesi lue selaimessa Tarja Halonen ilmaiseksi
lukea kirjaa Tarja Halonen verkossa
lue ilmainen online Tarja Halonen
e-kirja Tarja Halonen kuukausimaksu lataa äänikirja Tarja Halonen
download äänikirja Tarja Halonen ilmaiseksi
mistä ladata Tarja Halonen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *