lataa / download VARJOMINÄ epub mobi fb2 pdf


Tässä kirjassa New York Timesin bestseller-kirjailijat Deepak Chopra, Debbie Ford ja Marianne Williamson kirjoittavat onnellisuuden mahdollisesti suurimmasta esteestä: varjosta, eli siitä persoonallisuutemme osa-alueesta, joka pitää sisällään kielteisiksi mieltämiämme piirteitä. Vaikka varjo on lähtemätön osa meitä, kulutamme paljon aikaa ja energiaa sen kieltämiseen ja siltä pakenemiseen. Varjominä on perusteellinen ja käytännöllinen opas itsemme kokonaisvaltaiseen hyväksymiseen. Vasta hyväksyttyämme varjopuolemme voimme tavoittaa todellisen ja eheän olemuksen ja saada käyttöön kaikki sisäiset voimavaramme. Deepak Chopra on kansainvälisesti tunnettu itämaisen filosofian opettaja. Hänen kirjansa ovat olleet lähes kaikilla yhdysvaltalaisilla bestseller-listoilla ja myyneet miljoonia kappaleita kaikkialla maailmassa. Basam Books on julkaissut Chopralta aiemmin teokset Salaisuuksien kirja (2009), Sielukas johtaminen (2011), Maailmankatsomusten taistelu (2012) ja Superaivot (2014). Debbie Ford (1955-2013) oli amerikkalainen kirjailija, muutosvalmentaja ja opettaja, jonka työtä emotionaalisen ja henkisen kasvatuksen alalla pidetään hyvin merkittävänä. Basam Books on julkaissut Fordilta teoksen Rohkeus (2012). Marianne Williamson on kansainvälisesti tunnettu luennoitsija ja kirjailija. Hänet on listattu yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista henkisistä opettajista. Basam Books on julkaissut häneltä teoksen Vaurauden salaisuus (2013).


KIRJOITTAJA: Chopra Deepak
KUSTANTAJA: Viisas Elämä
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789522603166
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 37
Luettu:96
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Varjominä e-kirja ipad
Varjominä kirja android
Varjominä e-kirja kindle
download Varjominä e-kirja pdf ilmaiseksi
download Varjominä ebook epub ilmaiseksi
download Varjominä e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Varjominä in Suomi
lataa e-kirja Varjominä ilmainen
download e-kirja Varjominä Suomi ilmaiseksi
Varjominä kirja netissä
lataa Varjominä e-kirja mobi format
Varjominä kirja-arvostelu
ostaa halpaa Varjominä ibooks
ostaa e-kirja Varjominä alennuksella
lataa koka Varjominä ilmaiseksi
lataa Varjominä koneellesi lue selaimessa Varjominä ilmaiseksi
lukea kirjaa Varjominä verkossa
lue ilmainen online Varjominä
e-kirja Varjominä kuukausimaksu lataa äänikirja Varjominä
download äänikirja Varjominä ilmaiseksi
mistä ladata Varjominä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *