lataa / download DA VINCI -KOODI epub mobi fb2 pdf


Mikä on salaisuus, jonka paljastumista mahtava Vatikaani pelkää eniten? Sitä on varjellut vuosisatojen ajan salaseura, jonka jäseniin on kuulunut eräitä maailman kuuluisimpia taiteilijoita ja tiedemiehiä. Miksi he kätkivät töihinsä monia vihjeitä, mutta eivät uskaltaneet paljastaa tietämästään enempää? Professori Robert Langdon tutkii työkseen uskonnollisia symboleita, mutta työmatka Pariisiin mullistaa kaiken. Ranskalainen poliisi herättää hänet hotellista ja pyytää mukaansa Louvreen. Maailman kuuluisimman museon johtava kuraattori Jacques Saunière on murhattu. Viimeisinä hetkinään hän jätti Louvreen salaperäisen viestin, jonka selvittämiseen tarvitaan Langdonin asiantuntemusta. Arvoitusta tulkitsemaan kutsutaan myös viehättävä Sophie Neveu, joka kuuluu Ranskan tiedustelupalvelun taitavimpiin kryptologeihin. Viesti johdattaa heidät vaarallisen salaisuuden jäljille. Sen edestä ollaan valmiita kuolemaan – ja murhaamaan. Da Vinci -koodi on mestarillinen trilleri, joka on kukkuroillaan kiehtovaa kulttuuri- ja taidehistoriaa mystisistä salaseuroista ja salaperäisistä symboleista. Ennen kaikkea se on erinomaisen vetävää jännitystä, joka pitää tiukasti otteessaan. Uskallatko selvittää Da Vinci -koodin?


KIRJOITTAJA: Brown Dan
KUSTANTAJA: Taskukirja Loisto
VUOSI: 2006
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9524596210
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 26
Luettu:96
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Da Vinci -koodi e-kirja ipad
Da Vinci -koodi kirja android
Da Vinci -koodi e-kirja kindle
lataa Da Vinci -koodi kirja pdf ilmaiseksi
lataa Da Vinci -koodi e-kirja epub ilmaiseksi
download Da Vinci -koodi e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Da Vinci -koodi in Suomi
lataa e-kirja Da Vinci -koodi ilmainen
lataa e-kirja Da Vinci -koodi Suomi ilmaiseksi
Da Vinci -koodi kirja netissä
download Da Vinci -koodi e-kirja mobi format
Da Vinci -koodi kirja-arvostelu
ostaa halpaa Da Vinci -koodi ibooks
ostaa e-kirja Da Vinci -koodi alennuksella
lataa koka Da Vinci -koodi ilmaiseksi
lataa Da Vinci -koodi koneellesi lue selaimessa Da Vinci -koodi ilmaiseksi
lukea kirjaa Da Vinci -koodi verkossa
lue ilmainen online Da Vinci -koodi
e-kirja Da Vinci -koodi kuukausimaksu lataa äänikirja Da Vinci -koodi
lataa äänikirja Da Vinci -koodi ilmaiseksi
mistä ladata Da Vinci -koodi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *