lataa / download VIELÄ YKSI JUTTU… epub mobi fb2 pdf


Douglas Adamsin (1952-2001) Linnunradan käsikirja liftareille toi ilmestyessään raikkaan viestin kaikille scifi-kirjallisuuden ystäville – avaruudesta löytyy myös huumoria! Alun perin radiokuunnelmaksi kirjoitettu ja elämän tarkoituksen (vastaus: 42) paljastanut kosminen seikkailu kasvoi lopulta peräti viisi kirjaa käsittäväksi trilogiaksi. Mieliinpainuvasti maapallon tuhosta alkanut ja siltä ainoana pelastuneen Arthur Dentin galaktista matkaa seurannut teos yhdisti koko planeetan: Adamsin teoksia on käännetty 35 kielelle ja tähän mennessä niitä on myyty yli 16 miljoonaa kappaletta. Kirjailijan ennenaikaisen kuoleman jälkeen Linnunradan käsikirjan ystävät ovat tähyilleet tähtiin kuin ihmettä odottaen – ja nyt se tapahtuu. Artemis Fowlin luoja Eoin Colfer on tarttunut haasteeseen kirjoittaa teossarjan kuudes osa, jota jo Adams itse kertoi suunnittelevansa. Ennakkotietojen mukaan Colfer ei kuitenkaan aio astua mestarin kaikille varpaille – uusi teos on Linnunradan käsikirjan maailmalle ja hahmoille uskollinen teos, mutta tunnistettavasti Colferin käsialaa. Eniten paineita tulevalle kirjalle on luonut Adamsin tuotantoa suuresti ihaileva tekijä itse: Vielä yksi juttu… on Colferin mukaan romaani, josta on pakko tulla hänen parhaansa. Muut fanit voivat sen sijaan olla huoletta, sillä kirjahanke on saanut myös Adamsin oikeudenomistajien täyden tuen. Vogoneilta lupaa ei ole luultavasti edes kysytty. Jos joudut nyt itse kysymään, keitä vogonit ovat, kirjasarjan kuudes osa tarjoaa todennäköisesti viimeisen tilaisuuden saada selville, kenelle kuuluu kyseenalainen taito kirjoittaa universumin kolmanneksi huonointa runoutta. Ja niin kauan kuin taivaankannen yllä ei näy vieraalta planeetalta saapunutta avaruusalusta, meillä on aikaa lukea Vielä yksi juttu…


KIRJOITTAJA: Colfer Eoin
KUSTANTAJA: WSOY
VUOSI: 2009
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789510354636
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 31.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 32
Luettu:95
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Vielä yksi juttu… kirja ipad
Vielä yksi juttu… e-kirja android
Vielä yksi juttu… kirja kindle
lataa Vielä yksi juttu… ebook pdf ilmaiseksi
download Vielä yksi juttu… ebook epub ilmaiseksi
lataa Vielä yksi juttu… kirja mobi ilmaiseksi
lataa Vielä yksi juttu… in Suomi
lataa e-kirja Vielä yksi juttu… ilmainen
download e-kirja Vielä yksi juttu… Suomi ilmaiseksi
Vielä yksi juttu… kirja netissä
lataa Vielä yksi juttu… ebook mobi format
Vielä yksi juttu… kirja-arvostelu
ostaa halvalla Vielä yksi juttu… ibooks
ostaa e-kirja Vielä yksi juttu… alennuksella
lataa koka Vielä yksi juttu… ilmaiseksi
lataa Vielä yksi juttu… koneellesi lue selaimessa Vielä yksi juttu… ilmaiseksi
lukea kirjaa Vielä yksi juttu… verkossa
lue ilmainen online Vielä yksi juttu…
e-kirja Vielä yksi juttu… kuukausimaksu lataa äänikirja Vielä yksi juttu…
download äänikirja Vielä yksi juttu… ilmaiseksi
mistä ladata Vielä yksi juttu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *