lataa / download AUSCHWITZ epub mobi fb2 pdf


Theodor Adornon tunnetun arvion mukaan “Auschwitzin jälkeen lyyrisen runouden kirjoittaminen on mahdotonta”. Jusu Annala, joka on kirjoittanut tätä teosta vuodesta 1998 lähtien, tulee siinä tavallaan kääntäneeksi Adornon ympäri: kuten hän jälkisanoissaan huomauttaa, “mitä ihmeellisimpien kokeellisten muotojen kautta” kuljettuaan kokonaisuus sai lopulta “tavanomaisen”, “runoelmallisen” hahmon. No, nykyisessä poeettisessa ympäristössämme juuri tämä kenties onkin rankinta kokeellisuutta. Auschwitzin julmankauniina virtaavat säkeet haastavat lukijan kerta toisensa jälkeen, armoa tuntematta, vakuuttaen hänet siitä, että niiden raaka todellisuus tosiaan on “aina ajankohtainen”. – Yhdessä Annalan edellisen, tiibetiläisestä Kuolleiden kirjasta ammentavan Pastis Akeldama -kokoelman (ntamo 2010) kanssa Auschwitz muodostaa kokonaisuuden, jonka voisi uskoa koskettavan jokaista runon ystävää ja harrastajaa tämän kielen tuntumassa. – Leevi Lehto


KIRJOITTAJA: Annala Jusu
KUSTANTAJA: Ntamo
VUOSI: 2012
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789522151780
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 27.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 36
Luettu:97
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Auschwitz e-kirja ipad
Auschwitz kirja android
Auschwitz e-kirja kindle
download Auschwitz kirja pdf ilmaiseksi
lataa Auschwitz ebook epub ilmaiseksi
lataa Auschwitz ebook mobi ilmaiseksi
lataa Auschwitz in Suomi
lataa e-kirja Auschwitz ilmainen
lataa e-kirja Auschwitz Suomi ilmaiseksi
Auschwitz kirja netissä
lataa Auschwitz ebook pdf format
Auschwitz kirja-arvostelu
ostaa halvalla Auschwitz ibooks
ostaa kirja Auschwitz alennuksella
lataa koka Auschwitz ilmaiseksi
lataa Auschwitz koneellesi lue selaimessa Auschwitz ilmaiseksi
lukea kirjaa Auschwitz verkossa
lue ilmainen online Auschwitz
e-kirja Auschwitz kuukausimaksu lataa äänikirja Auschwitz
download audiobook Auschwitz ilmaiseksi
mistä ladata Auschwitz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *