lataa / download NELISIIPINEN LOKKI epub mobi fb2 pdf


Nelisiipinen lokki kertoo ihmisistä, eläimistä ja koneista. Se on romaani maailmasta, jossa ihminen ei ole luomakunnan herra. Kirjan kerronta perustuu sisäiselle monologille, joka jäljittelee puhetta ja päästää lähelle puhujaa – joskus kiusallisen lähelle. Väljästi yhtenäinen näyttämö on muuan koulu, jonka käytävillä, luokkahuoneissa ja pihamaalla kulkee murjottuja, mahtailevia ja pakkomielteisiä yksilöitä. Nähdään muun muassa opettaja fantasioimassa kyntensä lakkaavasta oppilaasta, läskimooses joka pelkää olevansa höyryveturi, työmies vilkuttamassa kaivinkoneen kauhalla ihastuksensa kohteelle ja tummalla taivaalla nauravat lokit. Vuoron perään kuullaan kunkin puhujan päänsisäinen tarina, joka asettuu aina uuteen valoon seuraavan päästessä ääneen. Terävä ristivalotus paljastaa armotta sisäisen ja ulkoisen maailman välisen kuilun. Yksittäisistä tarinoista kasvaa kokonaisuus, jota yhdistää taitava assosiaatioiden verkko. Romaanin groteski, julma ja ruma maailmankuva ei mielistele lukijaa, mutta tarinoissa pilkahtelee myös lempeys ihmispoloa kohtaan. Matias Riikonen taivuttaa lausetta kuin kuvanveistäjä. Hän kirjoittaa häkellyttävän tuoretta proosaa ja on ilmaisussaan tinkimätön.


KIRJOITTAJA: Riikonen Matias
KUSTANTAJA: Gummerus
VUOSI: 2012
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789512088546
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 16.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 36
Luettu:94
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Nelisiipinen lokki kirja ipad
Nelisiipinen lokki kirja android
Nelisiipinen lokki kirja kindle
download Nelisiipinen lokki e-kirja pdf ilmaiseksi
download Nelisiipinen lokki e-kirja epub ilmaiseksi
download Nelisiipinen lokki kirja mobi ilmaiseksi
lataa Nelisiipinen lokki in Suomi
lataa e-kirja Nelisiipinen lokki ilmainen
lataa e-kirja Nelisiipinen lokki Suomi ilmaiseksi
Nelisiipinen lokki kirja netissä
download Nelisiipinen lokki kirja mobi format
Nelisiipinen lokki kirja-arvostelu
ostaa halvalla Nelisiipinen lokki ibooks
ostaa kirja Nelisiipinen lokki alennuksella
lataa koka Nelisiipinen lokki ilmaiseksi
lataa Nelisiipinen lokki koneellesi lue selaimessa Nelisiipinen lokki ilmaiseksi
lukea kirjaa Nelisiipinen lokki verkossa
lue ilmainen online Nelisiipinen lokki
e-kirja Nelisiipinen lokki kuukausimaksu lataa äänikirja Nelisiipinen lokki
lataa äänikirja Nelisiipinen lokki ilmaiseksi
mistä ladata Nelisiipinen lokki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *