lataa / download GILEAD epub mobi fb2 pdf


Iäkäs amerikkalainen pastori John Ames kirjoittaa kirjettä vasta 7-vuotiaalle pojalleen. Hän tietää kuolevansa pian ja haluaa jättää pojalleen muistoja itsestään. Ames on elänyt koko elämänsä Gileadissa Iowassa, ja myös Amesin isä ja isoisä ovat saarnamiehiä. Kun Amesin kummipoika palaa Gileadiin, vanhat jännitteet alkavat häiritä vanhan miehen rauhaisia viimeisiä päiviä. Gilead kertoo hyvästä ja pahasta, oikeasta ja väärästä, uskosta ja epäilystä. Se kertoo kauniisti isästä ja pojasta ja elämän mahdollisuuksista. Marilynne Robinson kuvaa upealla tavalla sitä vaikeaa ja katkeraa luopumistaistelua, jota ihminen käy, kun tietää lopun lähestyvän. Robinson näyttää hienovireisellä tyylillään, että elämä jää aina kesken, että lähtijä saattaa tuntea kateutta niitä kohtaan, jotka saavat vielä jatkaa.


KIRJOITTAJA: Robinson Marilynne
KUSTANTAJA: Bazar
VUOSI: 2010
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789525637038
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 41
Luettu:88
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Gilead e-kirja ipad
Gilead e-kirja android
Gilead kirja kindle
download Gilead e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Gilead kirja epub ilmaiseksi
lataa Gilead ebook mobi ilmaiseksi
lataa Gilead in Suomi
lataa e-kirja Gilead ilmainen
lataa e-kirja Gilead Suomi ilmaiseksi
Gilead kirja netissä
lataa Gilead e-kirja mobi format
Gilead kirja-arvostelu
ostaa halvalla Gilead ibooks
ostaa e-kirja Gilead alennuksella
lataa koka Gilead ilmaiseksi
lataa Gilead koneellesi lue selaimessa Gilead ilmaiseksi
lukea kirjaa Gilead verkossa
lue ilmainen online Gilead
e-kirja Gilead kuukausimaksu lataa äänikirja Gilead
lataa äänikirja Gilead ilmaiseksi
mistä ladata Gilead

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *