lataa / download VENÄLÄISET NAAPURINI epub mobi fb2 pdf


Millaista elämä olisi ilman naapureita? Kukaan ei töräyttelisi trumpettia aamuvarhaisella parvekkeella, eikä yläkerrassa tanssittaisi kasatshokkia yömyöhään. Kun Kaminerin taloon Berliiniin muuttaa venäläinen kimppakämppä, yllätyksiltä ei voida välttyä. Siinä missä naapurit ovat elämän suola, on suku elämän sokeri. Kirjan riemukkaaseen henkilögalleriaan kuuluvat mm. kirjailijan rakkausrunoileva isä ja Kaukasuksella Borodinovkan kylässä elävä ikinuori anoppi. Venäläiset naapurini ja muita kertomuksia on Berliinissä Kaminerin naapurina asuvan suomentaja Anneli Vilkko-Riihelän valikoima Kaminerin parhaita tarinoita tämän neljästä aiemmin suomentamattomasta teoksesta. Se on kertomus monikulttuurisesta, eurooppalaisesta metropolista, jossa venäläisillä on oma tärkeä roolinsa. Se on humoristinen raportti villistä idästä, missä postista voi ostaa potenssia nostattavia yrttejä ja torilta Louis Vuittonin laukkuja ja Armanin pukuja. Se on ajan kultaamia muistoja Neuvostoliitosta, Kaminerin entisestä kotimaasta, jossa autoa sai odottaa vuosikymmeniä, ja jossa vasta lapsenlapsi pääsi lunastamaan isoisälle varatun banaaninvärisen Moskvitshin. Se on myös kirja siitä mikä yhdistää ihmiset: Esimerkiksi Andrein isän, joka lauloi John Lennonin kanssa All you need is love -kappaleen ensiversion, Madonnan, Rolling Stonesin, Malevitsin, Katto Kassisen ja Modern Talkingin? Vastaus on tietenkin taide. Berliinissä elämä itsekin on taidetta – useimmiten. Kun maailmalla kaivataan saksalaista huumoria, paikalle lähetetään berliiniläinen Wladimir Kaminer (s. 1967, Moskova). Hän muutti Saksaan vuonna 1990 osaamatta saksaa. Nyt hän on yksi Saksan rakastetuimpia venäläisiä kirjailijoita ja suosittu DJ.


KIRJOITTAJA: Kaminer Wladimir
KUSTANTAJA: Sammakko
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789524833240
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 30.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 35
Luettu:88
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Venäläiset naapurini kirja ipad
Venäläiset naapurini e-kirja android
Venäläiset naapurini kirja kindle
lataa Venäläiset naapurini e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Venäläiset naapurini kirja epub ilmaiseksi
download Venäläiset naapurini ebook mobi ilmaiseksi
lataa Venäläiset naapurini in Suomi
lataa e-kirja Venäläiset naapurini ilmainen
lataa e-kirja Venäläiset naapurini Suomi ilmaiseksi
Venäläiset naapurini kirja netissä
lataa Venäläiset naapurini kirja mobi format
Venäläiset naapurini kirja-arvostelu
ostaa halpaa Venäläiset naapurini ibooks
ostaa kirja Venäläiset naapurini alennuksella
lataa koka Venäläiset naapurini ilmaiseksi
lataa Venäläiset naapurini koneellesi lue selaimessa Venäläiset naapurini ilmaiseksi
lukea kirjaa Venäläiset naapurini verkossa
lue ilmainen online Venäläiset naapurini
e-kirja Venäläiset naapurini kuukausimaksu lataa äänikirja Venäläiset naapurini
download audiobook Venäläiset naapurini ilmaiseksi
mistä ladata Venäläiset naapurini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *