lataa / download PETOS epub mobi fb2 pdf


Eva ja Henrik ovat olleet naimisissa viisitoista vuotta ja heillä on poika Axel. Avioliitto tuntuu polkevan paikoillaan ja Eva tajuaa, että Henrikillä on toinen nainen. Kun Henrik kieltää uskottomuuden, Eva suuttuu. Epätoivon vallassa hän päättää kostaa. Samoihin aikoihin nuori Jonas valvoo sairasvuoteen ääressä. Hänen tyttöystävänsä Anna on jo kaksi vuotta maannut koomassa jouduttuaan onnettomuuteen. Koko ajan Jonas on hoitanut ja rakastanut häntä niin kuin mitään onnettomuutta ei olisi tapahtunutkaan, mutta nyt kaipuu alkaa muuttua tuskalliseksi. Anna ei herää, ei kosketa Jonasta – Anna pettää hänet. Evan ja Jonaksen, kahden toisilleen tuntemattoman ihmisen, tiet kohtaavat yllättävällä tavalla. Petos on jännittävä kuvaus siitä, miten eri tavoin ihminen voi joutua petetyksi, miten tuhoisaa se on ja miten kauaskantoisia seurauksia siitä voi olla. Mutta kuka luo petosketjun ensimmäisen lenkin? Miten uhrista tulee pettäjä?


KIRJOITTAJA: Alvtegen Karin
KUSTANTAJA: Taskukirja Loisto
VUOSI: 2006
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9524596202
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 8.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 26
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Petos kirja ipad
Petos e-kirja android
Petos kirja kindle
download Petos ebook pdf ilmaiseksi
lataa Petos e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Petos kirja mobi ilmaiseksi
lataa Petos in Suomi
lataa e-kirja Petos ilmainen
download e-kirja Petos Suomi ilmaiseksi
Petos kirja netissä
lataa Petos kirja pdf format
Petos kirja-arvostelu
ostaa halvalla Petos ibooks
ostaa e-kirja Petos alennuksella
lataa koka Petos ilmaiseksi
lataa Petos koneellesi lue selaimessa Petos ilmaiseksi
lukea kirjaa Petos verkossa
lue ilmainen online Petos
e-kirja Petos kuukausimaksu lataa äänikirja Petos
download äänikirja Petos ilmaiseksi
mistä ladata Petos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *