lataa / download MAAN PÄÄLLÄ epub mobi fb2 pdf


Sisilialaisperheen poika kiipeää nyrkkeilykehään ensimmäistä kertaa yhdeksänvuotiaana. Palermon rähjäisillä ja väkivaltaisilla kujilla varttuneeseen poikaan kohdistuvat suuret odotukset jonakin päivänä hänen olisi voitettava kansallinen mestaruus – saavutus johon hänen isänsä ja setänsä eivät koskaan yltäneet. Davide Enian esikoisromaani Maan päällä kertoo taidokkaasti ja vaikuttavasti nyrkkeilyn säälimättömästä maailmasta ja yksityisten ihmisten kipeistä muistoista. Perhetarinaa kehystää Italian historia toisen maailmansodan ajoista vuoteen 1992, jolloin Palermossa käytiin kohtalokasta taistelua mafiaa vastaan ja kymmeniä vuosia aiemmin koetun sodan arvet tuskallisesti aukesivat. Maan päällä on täynnä repiviä tunteita ja pistämätöntä komiikkaa. Enian kerronnassa kolmen sukupolven kokemat tragediat ja epäonnistumiset sulautuvat sodanjälkeisen Italian täyttymättömiin unelmiin. Raivokas, eeppinen ja katkeransuloinen romaani on ainutlaatuinen kuvaus sisilialaisuudesta. Samalla se maalaa suurenmoisen muotokuvan ironian ja väkivallan täyttämästä maailmasta.


KIRJOITTAJA: Davide Enia
KUSTANTAJA: Siltala
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789522341532
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 29.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 35
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Maan päällä e-kirja ipad
Maan päällä kirja android
Maan päällä e-kirja kindle
lataa Maan päällä e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Maan päällä e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Maan päällä e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Maan päällä in Suomi
lataa e-kirja Maan päällä ilmainen
download e-kirja Maan päällä Suomi ilmaiseksi
Maan päällä kirja netissä
download Maan päällä kirja fb2 format
Maan päällä kirja-arvostelu
ostaa halvalla Maan päällä ibooks
ostaa e-kirja Maan päällä alennuksella
lataa koka Maan päällä ilmaiseksi
lataa Maan päällä koneellesi lue selaimessa Maan päällä ilmaiseksi
lukea kirjaa Maan päällä verkossa
lue ilmainen online Maan päällä
e-kirja Maan päällä kuukausimaksu lataa äänikirja Maan päällä
lataa audiobook Maan päällä ilmaiseksi
mistä ladata Maan päällä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *