lataa / download MINUN TAIVAANI epub mobi fb2 pdf


Tiina Svensk on kuusitoistavuotias ja opiskelee ensimmäistä vuotta Iisalmen lyseossa. Kirjoittamisen lisäksi hän valokuvaa ja piirtää. Perhe, lähisuku ja ystävät ovat hänelle tärkeitä. Ihmisissä hän arvostan rehellisyyttä ja avoimuutta, sekä niin toisten ihmisten kuin luonnon ja eläinten kunnioittamista. Minun taivaani esikoiskokoelmaansa Tiina Svensk on saanut inspiraatioita suurista kaupungeista, vieraista maista ja erilaisista kulttuureista. Runoista paistaa halu saada kokea ja nähdä maailmaa. Runot koskettavat myös nuorille läheisiä aiheita kuten ystävyyttä, itsensä etsimistä ja rakkautta.


KIRJOITTAJA: Svensk Tiina
KUSTANTAJA: LK-Julkaisut
VUOSI: 2010
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789525880045
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 13.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Minun taivaani e-kirja ipad
Minun taivaani e-kirja android
Minun taivaani kirja kindle
download Minun taivaani e-kirja pdf ilmaiseksi
download Minun taivaani e-kirja epub ilmaiseksi
download Minun taivaani ebook mobi ilmaiseksi
lataa Minun taivaani in Suomi
lataa e-kirja Minun taivaani ilmainen
download e-kirja Minun taivaani Suomi ilmaiseksi
Minun taivaani kirja netissä
download Minun taivaani kirja mobi format
Minun taivaani kirja-arvostelu
ostaa halpaa Minun taivaani ibooks
ostaa kirja Minun taivaani alennuksella
lataa koka Minun taivaani ilmaiseksi
lataa Minun taivaani koneellesi lue selaimessa Minun taivaani ilmaiseksi
lukea kirjaa Minun taivaani verkossa
lue ilmainen online Minun taivaani
e-kirja Minun taivaani kuukausimaksu lataa äänikirja Minun taivaani
download audiobook Minun taivaani ilmaiseksi
mistä ladata Minun taivaani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *