lataa / download AMERIKAN AIKA epub mobi fb2 pdf


Sirkka Auran New York -sarja jatkuu Amerikan aika Tarina elämän yllätyksistä ja ystävyydestä alkaa, kun Saara tutustuu lentokoneessa 86-vuotiaaseen, bolivialaiseen Susanaan. 54-vuotias Saara elää New Yorkissa. Hän on suuren, suomalaisamerikkalaisen yrityksen myyntijohtaja. Susana asuu Puerto Ricossa. Saara elää työnsä vuoksi erillään perheestään. Työpaikalla kuhistaan, avioliitto huojuu ja pintaan nousevat ahdistavat muistot lapsuudesta. Saara vedetään Susanan aikuisten lasten elämään. Mario on investointipankkiiri New Yorkissa, ja Joel asuu epämääräisissä olosuhteissa Sao Paulossa. Roberto toimii kunniakonsulina Miamissa, jossa hänellä on hämäriä liiketoimia. Erikoinen suhde uuteen perheeseen kiehtoo ja auttaa häntä ymmärtämään oloaan Yhdysvalloissa, jossa monenkirjavat tapahtumat ovat arkipäivää. Kiillottaako Saara Susanan kuvaa, eräänlaisena toiveena omasta äidistä, joka menehtyi ennen kuin he olisivat olleet valmiita selvittämään välejään? Sirkka Aura on kauppatieteiden maisteri ja toiminut kansainvälisessä liike-elämässä, muun muassa toimitusjohtajana Invest in Finlandissa. Hän on asunut Manhattanilla ja liikkunut siellä parikymmentä vuotta kirjailijoiden ja jazzmuusikoiden seurassa. Ballara Kustannus 2013


KIRJOITTAJA: Aura Sirkka
KUSTANTAJA: Ballara Kustannus
VUOSI: 2013
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789526796000
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 10.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 26
Luettu:86
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Amerikan aika kirja ipad
Amerikan aika kirja android
Amerikan aika e-kirja kindle
download Amerikan aika e-kirja pdf ilmaiseksi
download Amerikan aika kirja epub ilmaiseksi
lataa Amerikan aika ebook mobi ilmaiseksi
lataa Amerikan aika in Suomi
lataa e-kirja Amerikan aika ilmainen
lataa e-kirja Amerikan aika Suomi ilmaiseksi
Amerikan aika kirja netissä
lataa Amerikan aika kirja pdf format
Amerikan aika kirja-arvostelu
ostaa halvalla Amerikan aika ibooks
ostaa e-kirja Amerikan aika alennuksella
lataa koka Amerikan aika ilmaiseksi
lataa Amerikan aika koneellesi lue selaimessa Amerikan aika ilmaiseksi
lukea kirjaa Amerikan aika verkossa
lue ilmainen online Amerikan aika
e-kirja Amerikan aika kuukausimaksu lataa äänikirja Amerikan aika
lataa äänikirja Amerikan aika ilmaiseksi
mistä ladata Amerikan aika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *