lataa / download KERROSTALOSUSI epub mobi fb2 pdf


Kerrostalosusi on psykologinen trilleri äidistä, jonka lapsi katoaa. Elokuvaohjaajana toimivan esikoiskirjailijan vahvan visuaalinen, monitasoinen kerronta leikittelee maagisen realismin piirteillä. Terävä jännite pureutuu syvälle lukijan mieleen ja sydämeen. Uuden kodin piti olla perheelle uusi alku, kunnes yhtenä aamuna esikoistytärtä ei löydy hänen huoneestaan. Kun 6-vuotiaan Idan etsinnät jatkuvat tuloksettomina, epäilyksen alaiseksi päätyy jokainen vuorollaan. Vernan ja Aaron tuska riuhtoo pitkin syksyisiä polkuja ja kyräileviä ihmisiä. Ja korkealla ikkunansa takana katsovat kaikkitietävät silmät. Vain hän ja yläpuolelta kuuluvat askeleet olivat jäljellä. Julia yritti tunnustella pimeässä tietänsä ulos. Käteen tarttui ensin tomua ja kiviä, kunnes tyttö tajusi pudonneensa etsimänsä lampun päälle. Hän sytytti valon ja suuntasi sen eteenpäin. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän huusi sinä iltana. Hän ei huutanut siksi, että sudet olisivat syöneet hänet. Hän huusi, koska sudet eivät syöneet pilaantunutta lihaa.


KIRJOITTAJA: Lehtomäki Jussi
KUSTANTAJA: Myllylahti
VUOSI: 2016
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789522026873
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 30.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 25
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Kerrostalosusi e-kirja ipad
Kerrostalosusi e-kirja android
Kerrostalosusi kirja kindle
download Kerrostalosusi e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Kerrostalosusi ebook epub ilmaiseksi
lataa Kerrostalosusi kirja mobi ilmaiseksi
lataa Kerrostalosusi in Suomi
lataa e-kirja Kerrostalosusi ilmainen
lataa e-kirja Kerrostalosusi Suomi ilmaiseksi
Kerrostalosusi kirja netissä
download Kerrostalosusi ebook epub format
Kerrostalosusi kirja-arvostelu
ostaa halpaa Kerrostalosusi ibooks
ostaa kirja Kerrostalosusi alennuksella
lataa koka Kerrostalosusi ilmaiseksi
lataa Kerrostalosusi koneellesi lue selaimessa Kerrostalosusi ilmaiseksi
lukea kirjaa Kerrostalosusi verkossa
lue ilmainen online Kerrostalosusi
e-kirja Kerrostalosusi kuukausimaksu lataa äänikirja Kerrostalosusi
download audiobook Kerrostalosusi ilmaiseksi
mistä ladata Kerrostalosusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *