lataa / download MERTEN KUNINGATAR epub mobi fb2 pdf


Kun noidan lihallisten nautintojen himo kerran herää, se ei tunne rajoja Jouduttuaan pakenemaan hyväntekijänsä häikäilemätöntä kiinnostusta hänen taian taitoaan kohtaan ei Margaret Taskill ollut koskaan kaivannut apua niin kipeästi. Siitä syystä hän suunnittelee ylipuhuvansa skotlantilaisen kapteeni Roderick Cameronin ottamaan hänet laivaansa, ja tarjoutuu lunastamaan matkan Englannista synnyinseuduilleen Dundeehin ainoalla valuutalla, jota hän kykenee tarjoamaan: neitsyydellään. Maisie antautuu merikapteeni Roderick Cameronin väkevälle seksuaalisuudelle taatakseen oman turvallisuutensa. Keskinäinen mieltymys kasvaa hallitsemattomaksi haluksi, joka päästää hänen sisällään valloilleen mahtavia voimia. Matka uhkaa käydä vaaralliseksi Maisien joutuessa salaamaan totuuden siitä mikä hän on ja pitämään kurissa taikauskoista miehistöä. Kun Maisien vauras hyväntekijä lähtee suojattinsa perään, Roderickin täytyy pysytellä Britannian laivaston edellä, kunnes Maisien taikuus saattaa miehet kapinan partaalle. Kapteeni ehkä uskoo hallitsevansa tilannetta laivallaan, mutta siinäkin suhteessa hän joutuu vielä yllättymään…


KIRJOITTAJA: Walker Saskia
KUSTANTAJA: Harlequin
VUOSI: 2014
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789164091451
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 9.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 26
Luettu:94
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Merten kuningatar kirja ipad
Merten kuningatar e-kirja android
Merten kuningatar e-kirja kindle
download Merten kuningatar kirja pdf ilmaiseksi
lataa Merten kuningatar e-kirja epub ilmaiseksi
download Merten kuningatar e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Merten kuningatar in Suomi
lataa e-kirja Merten kuningatar ilmainen
download e-kirja Merten kuningatar Suomi ilmaiseksi
Merten kuningatar kirja netissä
download Merten kuningatar kirja pdf format
Merten kuningatar kirja-arvostelu
ostaa halvalla Merten kuningatar ibooks
ostaa e-kirja Merten kuningatar alennuksella
lataa koka Merten kuningatar ilmaiseksi
lataa Merten kuningatar koneellesi lue selaimessa Merten kuningatar ilmaiseksi
lukea kirjaa Merten kuningatar verkossa
lue ilmainen online Merten kuningatar
e-kirja Merten kuningatar kuukausimaksu lataa äänikirja Merten kuningatar
lataa audiobook Merten kuningatar ilmaiseksi
mistä ladata Merten kuningatar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *