lataa / download PASKAHOUSU epub mobi fb2 pdf


Sankaritarinoista huhutaan. Niistä kerrotaan Hollywoodin pitkissä elokuvissa. Ensihoidon arjesta ei ole liiemmin kirjoitettu tarinoita. Nyt on. Marko Partanen on nähnyt tarpeen kyytihenkilön arjen kuvaukselle – hersyvää huumoria unohtamatta. Paskahousu on kuvitteellinen romaani, joka sijoittuu todelliselle Järvenpään paloasemalle. Tarina on taistelua elämän turvattomuutta ja hetkittäin muiden ihmisten olemassaoloa vastaan. Paskahousu on romaani, joka tarrautuu kyytihenkilöiden arkeen ja huumoriin kuin deffalätkä rintakarvoihin. Tarina seuraa aseman ensihoitajien työtä, asemapalvelua ja palvelemattomuutta tavalla, jonka moni voi tuntea ainakin osittain omakseen. Paskahousu ei ole pelkästään ammattilaisten tarina. Hetkittäin kirja avautunee ensihoitajille siedettävän selittelevänä mutta samasta syystä se avautuu kaikille lukijoille. Kirjan luettua saattaa kuka tahansa päästä ensihoidon kärryille. Kaunistelemattoman työn arjen ja keikkakuvausten vuoksi se on hyödyllistä luettavaa alan opiskelijoille tai alalle orientoituville. Vastakkainasetteluiltakaan ei vältytä ja dramatiikkaa on luvassa, vaikka perusduuni täyttää puurtajien arjen. Työ on yllätyksiä täynnä, sen kertoo vaikkapa aseman sohvan kohtalo, joka ylittää dramaattisuudessaan jopa jäykimmän elvytyskeikan. Kaupan oven eteen pysäköinti puolestaan kirvoittaa selvityspyyntöjä, jotka laittavat kovankin heijastinhousun pohtimaan elämän todellista merkitystä. Jokainen kirjan henkilö kantaa niin roolinsa työyhteisössä kuin hoitovälineet ylimpään kerrokseen – kaikki mikä menee ylös, tulee ennen pitkää myös alas.


KIRJOITTAJA: Partanen Marko
KUSTANTAJA: Suomen Ensihoidon tiedotus
VUOSI: 2015
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789529995554
FORMAATTI: fb2.pdf.epub.mobi.mp3.lit.ibooks.rb.lrf.ogg.txt.rtf.doc

Hinta: 30.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 32
Luettu:88
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Paskahousu kirja ipad
Paskahousu kirja android
Paskahousu e-kirja kindle
lataa Paskahousu e-kirja pdf ilmaiseksi
lataa Paskahousu kirja epub ilmaiseksi
lataa Paskahousu e-kirja mobi ilmaiseksi
lataa Paskahousu in Suomi
lataa e-kirja Paskahousu ilmainen
download e-kirja Paskahousu Suomi ilmaiseksi
Paskahousu kirja netissä
lataa Paskahousu e-kirja pdf format
Paskahousu kirja-arvostelu
ostaa halpaa Paskahousu ibooks
ostaa e-kirja Paskahousu alennuksella
lataa koka Paskahousu ilmaiseksi
lataa Paskahousu koneellesi lue selaimessa Paskahousu ilmaiseksi
lukea kirjaa Paskahousu verkossa
lue ilmainen online Paskahousu
e-kirja Paskahousu kuukausimaksu lataa äänikirja Paskahousu
download äänikirja Paskahousu ilmaiseksi
mistä ladata Paskahousu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *