lataa / download MERKKI epub mobi fb2 pdf


TV-toimittaja Gracie Loganin kuvausryhmä on Antarktiksella tekemässä juttua ilmastonmuutoksesta, kun selittämätön merkki ilmestyy taivaalle. Ryhmän ansiosta kuvat ilmiöstä leviävät hetkessä kaikkialle maailmaan. Wadi Natrunissa Egyptissä luolaan sulkeutunut pyhiinvaeltaja piirtelee samanlaisia merkkejä luolansa seiniin. Herää kysymys, ilmestyykö merkki tarkoituksella juuri ilmaston kannalta kriittisille alueille.Samaan aikaan Bostonissa Matt Sherwood saa selville, että hänen veljensä katoamisella on jotain tekemistä mystisen merkin kanssa. Matt alkaa selvittää, minkälaiset voimat oikein ovat ilmiön takana. Teos käsittelee ilmastonmuutosta ja uskonnon ja politiikan suhteita. Huikeat toimintakohtaukset ja uusin huipputekniikka kiihdyttävät vauhdikasta kerrontaa entisestään.


KIRJOITTAJA: Khoury Raymond
KUSTANTAJA: Tammi
VUOSI: 2011
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789513152826
FORMAATTI: epub.mobi.txt.fb2.pdf.djvu.ibooks.rb.lrf.lit.kindle.mp3.ogg

Hinta: 38.60 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 24
Luettu:84
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Merkki e-kirja ipad
Merkki kirja android
Merkki kirja kindle
lataa Merkki kirja pdf ilmaiseksi
lataa Merkki ebook epub ilmaiseksi
download Merkki kirja mobi ilmaiseksi
lataa Merkki in Suomi
lataa e-kirja Merkki ilmainen
lataa e-kirja Merkki Suomi ilmaiseksi
Merkki kirja netissä
lataa Merkki e-kirja mobi format
Merkki kirja-arvostelu
ostaa halpaa Merkki ibooks
ostaa e-kirja Merkki alennuksella
lataa koka Merkki ilmaiseksi
lataa Merkki koneellesi lue selaimessa Merkki ilmaiseksi
lukea kirjaa Merkki verkossa
lue ilmainen online Merkki
e-kirja Merkki kuukausimaksu lataa äänikirja Merkki
lataa audiobook Merkki ilmaiseksi
mistä ladata Merkki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *