lataa / download HUIJARISYNDROOMA epub mobi fb2 pdf


Huijarisyndroomaksi nimetty ilmiö on viime aikoina noussut kiivaan keskustelun aiheeksi suomalaismediassa. Ekmanin teos on perusteellinen ja havainnollinen tietokirja huijarisyndroomasta. Se kertoo, mistä tässä yleisessä ahdistusoireilun muodossa on kysymys, ja tarjoaa keinoja saada se hallintaan. Mistä kumpuaa vahva mielikuva, ettei oikeasti osaa sitä, mitä on tekemässä? Että ennen pitkää jää kiinni ja paljastuu huijariksi? Huijarisyndrooma on samankaltainen ilmiö kuin perfektionismi. Pelko osaamattomaksi ja epäpä-teväksi paljastumisesta piiskaa tekemään yhä enemmän, yhä paremmin. Paraskaan suoritus ei riitä vakuuttamaan itseä, että on riittävän hyvä. Tutkimuksissa on arvioitu, että 70 % ihmisistä kokee ainakin yhden tällaisen episodin elämässään. Joillakin tämä tapa ajatella ja tuntea suhteessa omaan itseen muuttuu kliiniseksi ilmiöksi, huijarisyndroomaksi. Seurauksena on vakavaa ahdistusta ja uupumusta. Ekman esittelee kirjassaan ansiokkaasti huijarisyndrooman syitä ja mekanismeja sekä tapoja löytää terve itseluottamus.


KIRJOITTAJA: Ekman Tiina
KUSTANTAJA: Minerva
VUOSI: 2017
KANSITYYPPI: suomi
ISBN: 9789523124325
FORMAATTI: epub.pdf.mobi.fb2.doc.ibooks.txt.lit.rb.lrf

Hinta: 29.95 0.00 €LATAA / LUE SELAIMESSA ILMAISEKSI

 
Latauksia: 33
Luettu:96
 

Tästä voit ladata kirjan ilmaiseksi. Täydellinen luettelo tuetuista laitteista: Sony Reader, Cybook, Nook, Pocketbook, Kobo, Tolino, Amazon Kindle, Denver, Apple Ipad, Samsung Galay Tab, Google Nexus, Microsoft Surface, Lenovo, Sony Xperia, Acer Iconia ja muut. Yli 100000 kirjoja! Kaikki muodot! Vain täällä!

Tunnisteet:
Huijarisyndrooma kirja ipad
Huijarisyndrooma kirja android
Huijarisyndrooma kirja kindle
download Huijarisyndrooma ebook pdf ilmaiseksi
lataa Huijarisyndrooma e-kirja epub ilmaiseksi
lataa Huijarisyndrooma kirja mobi ilmaiseksi
lataa Huijarisyndrooma in Suomi
lataa e-kirja Huijarisyndrooma ilmainen
download e-kirja Huijarisyndrooma Suomi ilmaiseksi
Huijarisyndrooma kirja netissä
download Huijarisyndrooma ebook epub format
Huijarisyndrooma kirja-arvostelu
ostaa halpaa Huijarisyndrooma ibooks
ostaa e-kirja Huijarisyndrooma alennuksella
lataa koka Huijarisyndrooma ilmaiseksi
lataa Huijarisyndrooma koneellesi lue selaimessa Huijarisyndrooma ilmaiseksi
lukea kirjaa Huijarisyndrooma verkossa
lue ilmainen online Huijarisyndrooma
e-kirja Huijarisyndrooma kuukausimaksu lataa äänikirja Huijarisyndrooma
lataa audiobook Huijarisyndrooma ilmaiseksi
mistä ladata Huijarisyndrooma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *